Antena Căutare

Panică la bordul unui avion care decola din Texas, din cauza unui bărbat cu mască de gaze

Echipajul unui avion al companiei American Airlines care zbura de la Houston la Dallas, Texas, a fost nevoit sa scoată din aeronavă un bărbat care a stârnit panică printre pasageri, deoarece purta mască de gaze

Bărbat cu mască de gaze în avion

După ce pasagerii au început să se plângă, însoțitorii de zbor i-au cerut bărbatului să-și scoată masca, dar acesta a refuzat. În final, bărbatul a fost îmbarcat pentru următorul zbor și a urcat în avion fără masca de gaze.

„Am văzut un tip care venea în avion, cu o mască de gaze care-i acoperea toată fața, ceea ce era ciudat”, a povestit un pasager, Joseph Say, la postul local de televiziune KTRK din Houston.

„Imediat, oamenii au început să vorbească. Nu-i puteai vedea chipul. Nu puteai identifica nicio trăsătură la el. Oamenii erau îngrijorați că ar fi strecurat ceva la bord și că avea masca pentru propria sa siguranță”, a continuat el.

Say a spus că inițial a crezut că masca de gaze este legată de noul coronavirus din China, care a dus la moartea a 362 de persoane până acum.

„Am aflat de la doamna care stătea lângă el că voia să-și spună un punct de vedere. Nu știu despre ce era vorba”, a mai spus bărbatul.

Trump îşi susţine discursul despre starea Uniunii în Congres, înaintea probabilei sale achitări în procesul destituirii... Criticul literar şi eseistul George Steiner, supravieţuitor al Holocaustului, a murit la vârsta de 90 de ani...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x