Antena Căutare

Partidul PVV din Olanda a lansat un site discriminatoriu la adresa muncitorilor est-europeni

Partidul pentru Libertate din Olanda (PVV - Partij voor de Vrijheid), sustinator al coalitiei de guvernare, a lansat o platforma online prin intermediul careia cetatenii pot depune plangeri impotriva imigrantilor romani, bulgari si polonezi. Totodata, site-ul de contine o serie de afirmatii discriminatorii si defaimatoare la adresa muncitorilor straini.

Ministerul roman al Afacerilor Externe (MAE) si-a exprimat dezacordul fata de lansarea site-ului cu caracter discriminatoriu la adresa muncitorilor din Europa Centrala si de Est si a solicitat autoritatilor olandeze sa ia masuri.

"Ministerul Afacerilor Externe a transmis deja instructiuni Ambasadei Romaniei la Haga in vederea efectuarii unor demersuri ferme pe langa autoritatile olandeze pentru a exprima dezacordul puternic cu privire la lansarea de catre partidul PVV din Olanda a unei pagini Internet, avand caracter discriminatoriu la adresa lucratorilor din Europa Centrala si de Est, inclusiv romani", se arata intr-un comunicat al MAE.

Ministrul ucrainean al Apararii, destituit pentru deturnare de fonduri... Dezvaluiri: Bloggeri si jurnalisti, platiti cu sute de mii de euro pentru imaginea lui Vladimir Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x