Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Tragedia din Marea Britanie, la un pas să se repete. Peste 20 de migranți, descoperiți într-un container frigorific: ”Au primit îngrijiri medicale imediat!”

Șansele ca tragedia din Essex, Marea Britanie, când 39 de imigranți vietnamezi au fost descoperiți morți într-un container frigorific al unui camion, să se repete sunt extrem de mari. În urmă cu puțin timp, autoritățile olandeze au descoperit 25 de migranți într-un container aflat la bordul unei nave care se îndrepta către Marea Britanie. 

Peste 20 de migranți, descoperiți într-un container frigorific, în Olanda

Potrivit presei internaționale, containerul frigorific se afla la bordul unei nave ce urma să ajungă în Marea Britanie. În acesta, echipajul feribotului a descoperit 25 e persoane.

Cei 25 de pasageri clandestini, a căror naționalitate nu este încă cunoscută, au primit îngrijiri medicale în portul Vlasidingen, la sud de Rotterdam; doi dintre aceștia fiind internați în spital.

Un alt camion frigorific cu imigranții clandestini afgani a fost depistat în Marea Britanie! Doi români au fost arestați

”Aflându-se la bord, s-a adeverit că mai multe persoane au fost descoperite într-un container frigorific. Nava s-a întors în port.”, au informat serviciile de urgență de la Rotterdam prin intermediul unei postări pe Twitter.

”Cele 25 de persoane au fost scoase de pe navă și au primit îngrijiri medicale dacă au avut nevoie. Ulterior, un mesaj transmis de navă indică că nicio persoană nu a murit”, au mai adăugat autoritățile.

Noi informații despre cazul camionului din Marea Britanie. Poliția a prelevat probe ADN de la posibilele rude ale migranților decedați

Acest incident vine la doar câteva săptămâni după ce 39 de imigranți vietnamezi au fost găsiți morți într-un container frigorific al unui camion din regiunea britanică Essex.

Recomandari