Antena Căutare

Spectacolul naturii e impresionant! Prima ninsoare din ultimii 37 de ani din Sahara a adus un peisaj care îţi taie respiraţia!

Imaginile extrem de spectaculoae au fost surprinse în Algeria. Zăpada albă căzută peste nisipul roşiatic creează o privelişte care i-a uimit chiar şi pe localnici.

Prima ninsoare din ultimii 37 de ani din Sahara a adus un peisaj care îţi taie respiraţia. Imaginile extrem de spectaculoase au fost surprinse în Algeria.

Zăpada albă căzută peste nisipul roşiatic creează o privelişte care i-a uimit chiar şi pe localnici. De altfel, ultima zăpadă din deşert, pe care oamenii şi-o amintesc, a venit 1979, după un viscol de o jumătate de oră.

Acum, a nins o zi întreagă, iar peisajul a devenit de o frumusețe rară. Imaginile surprinse și publicate pe internet au făcut repede înconjurul lumii.

Priviți!

Atentat în GERMANIA: Pakistanezul arestat nu ar fi cel care a declanșat teroarea la Berlin. Autorul, în libertate și îna... Explozie puternică într-o piață din Mexic. Cel puțin 29 de morți și 72 de răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x