Antena Căutare

Regina Suediei s-a ranit la picior fugind de paparazzi

Regina Silvia a Suediei s-a ranit la mana si la picior in timp ce incerca sa scape de un fotograf suedez, in New York. Regina se afla la cumparaturi impreuna cu fiica ei cea mica, printesa Madeleine, cand fotograful insistent a incercat sa surprinda cat mai multe instantanee cu cele doua.

Regina in varsta de 66 de ani a iesit din magazin pe usa din spate, insa in drumul catre masina s-a impiedicat si s-a ranit la picior si la incheietura mainii, se arata intr-un comunicat al casei regale, citat de AFP.

Regina Silvia si regele Carl al XVI-lea Gustav au doua fete si un fiu. Regele este cunoscut pentru aventurile sale amoroase, printre care una cu o starleta mulatra din Suedia.

Purtatorul de cuvant al Curtii regale suedeze, Bertil Ternert, a declarat ca familia regala nu a decis deocamdata daca va solicita urmarirea penala a fotografului sau a publicatiei pentru care acesta lucra.

Sursa: Jurnalul National

Foto: papermag.com

VIDEO! Zambetul Giocondei, un mister aproape deslusit... Fukushima: TEPCO incearca sa evite o noua explozie la centrala nucleara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x