Antena Căutare

Românii arși de vii în Ungaria, nu pot fi identificați. Cum se desfășoară ancheta în acest moment

Șapte persoane și-au găsit sfârșitul arzând de vii în propriile mașini în urma unui accident de proporții catastrofale provocat de impactul cu un TIR. Patru dintre ele erau de naţionalitate română, dar acestea sunt identificate cu greu

Românii arși de vii în Ungaria, nu pot fi identificați. Cum se desfășoară ancheta în acest moment
accident Ungaria

Procesul de indentificare a persoanelor care au decedat în accidentul din Ungaria continuă. Singurele certitudini sunt legate de cele patru persoane din România.

„Identificarea victimelor se desfăşoară cu dificultate. Nu va fi uşor de stabilit identitatea persoanelor, probabil că mai avem nevoie de două-trei zile. Ştim că una dintre maşini era din România, chiar dacă nu au rămas documente întregi. A ars practic totul. Cu toate astea, am putut vedea numărul de înmatriculare de la maşină . Vă daţi seama că amănunte despre identitate nu vom putea oferi, pentru că am încălca anumite legi. Nu avem nicio informaţie legată de cea de-a doua maşini, care era înmatriculată în străinătate, dar nu am putea spune de ce naţionalitate erau persoanele. Vă cerem răbdare. Vă vom informa îndată ce avem informaţii noi”, a declarat pentru Adevărul.ro, Szilvia Szabó, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie din Judeţul Csongrád.

Patru români se află printre cele şapte victime ale unui accident produs luni pe autostrada M5, din regiunea Csongrád, din Ungaria, după ce un camion a rupt parapetul, a intrat pe contrasens şi a lovit alte două maşini care au luat foc în urma impactului.

Reprezentanţii oficiului consular al României la Szeged au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine date cu privire la identitatea românilor şi la circumstanţele producerii accidentului.

Un minor a provocat haos pe autostradă! Autoritățile au rămas șocate... Trump anunţă pe Twitter că ”înlocuitorul numărul unu al lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost eliminat de trupele americane”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x