Căutare Live

Siegfried Mureşan: Moţiunea de cenzură adoptată de Parlamentul Republicii Moldova împotriva Guvernului Maia Sandu este o frână pusă parcursului european al Moldovei

Europarlamentul PNL Siegfried Mureşan care este preşedintele Delegaţiei Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE-Moldova, consideră că moţiunea de cenzură adoptată de Parlamentul Republicii Moldova împotriva Guvernului Maia Sandu este ”o frână pusă parcursului european al Moldovei”.

”Moţiunea de cenzură adoptată de Parlamentul Republicii Moldova împotriva Guvernului Maia Sandu este o frână pusă parcursului european al Moldovei. Guvernul Sandu a demonstrat că poate fi un partener de dialog credibil pentru liderii europeni. Toţi partenerii europeni au salutat progresele realizate în aceste luni de mandat de prim-ministrul Maia Sandu şi miniştrii săi. Demiterea actualului guvern nu va aduce niciun lucru bun cetăţenilor Republicii Moldova”, a scris, marţi, Siegfried Mureşan, pe Facebook.

Potrivit acestuia, oamenii au nevoie reforme care îmbunătăţesc funcţionarea statului şi aduc bunăstare cetăţenilor Republicii Moldova: combaterea corupţiei, întărirea statului de drept, întărirea sistemului bancar, atragerea de investitori şi modernizarea infrastructurii. Sunt reforme începute de Guvernul Maia Sandu şi care trebuie continuate.

”Fac apel la oamenii politici proeuropeni de la Chişinău să găsească rapid o soluţie politică din care să rezulte un guvern care să continue parcursul european al Republicii Moldova”, a mai scris Mureşan.

Guvernul Republicii Moldova condus de Maia Sandu a picat marţi, după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PSRM a fost adoptată, cu susţinerea parlamentarilor PDM, anunţă unimedia.info.

Sursa : news.ro

Atac într-o grădiniță! Trei educatori și 51 de copii au fost internați de urgență în spital! Ce au pățit micuții... Armata israeliană a asasinat un comandant de rang înalt al Jihadului Islamic, Baha Abu Al-Ata, în Fâşia Gaza, şi pe fiul...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x