Antena Căutare

Silvio Berlusconi ataca, dupa ce o instanta italiana l-a condamnat la 1 an de inchisoare

Silvo Berlusconi isi pregateste riposta. Are la dispozitie doua saptamani sa isi puna la punct planul de atac, dupa ce o instanta italiana l-a condamnat ieri la 1 an de inchisoare pentru frauda fiscala. Il Cavaliere trebuie sa depuna actele pentru recurs pana pe 10 noiembrie.

Cu pancarte, pahare si sticle de sampanie, zeci de italieni au iesit in strada sa sarbatoreasca condamnarea fostului premier. Bucuria oamenilor a fost insa prematura. Berlusconi are dreptul la doua apeluri, iar avocatii sai vor depune primul recurs pe 9 noiembrie.

De anul trecut, de cand a renuntat la putere, Silvio Berlusconi este in permanenta in atentia justitiei care a inregistrat, ieri, o prima victorie. In afara unui an de inchisoare, judecatorul din Milano i-a interzis, vreme de 3 ani, sa ocupe vreo functie publica. Acuzat ca trustul sau de presa, Mediaset, a obtinut ilegal drepturile pentru difuzarea unor filme si emisiuni, Berlusconi trebuie sa plateasca si 10 milioane de dolari, prejudiciul adus statului.

Il Cavaliere a fost deja condamnat la un total de sase ani jumatate in alte trei cazuri in care a fost implicat. El nu a petrecut insa nicio zi in spatele gratiilor, deoarece hotararile judecatorilor nu au fost niciodata definitive.

FOTO: EPA / Intact Images

Trei romani au murit si alti trei au fost grav raniti, intr-un accident pe o autostrada din Germania... UPDATE! Cutremur de 7,7 in largul Canadei. Alerta de tsunami a fost ridicata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x