Antena Căutare

Șoferul camionului în care au fost găsiți cei 25 de imigranți în Olanda este român. Bărbatul de 39 de ani a fost arestat 

Un român în vârstă de 39 de ani a fost arestat în cazul celor 25 de imigranți descoperiți într-un container frigorific, în Olanda. Se pare că bărbatul era chiar șoferul camionului în care au fost descoperiți oamenii care au primit îngrijiri medicale de urgență. 

Șoferul camionului în care au fost găsiți cei 25 de imigranți în Olanda este român. Bărbatul de 39 de ani a fost arestat 
Șoferul camionului în care au fost găsiți cei 25 de imigranți în Olanda este român

Românul urmează să fie audiat de anchetatorii olandezi în cazul imigranților găsiți în camion, într-un container în care temperaturile puteau să coboare până la minus 15 grade Celsius.

Cei 25 de imigranţi, majoritatea din Irak şi Kuweit, au fost salvaţi marţi, 19 noiembrie 2019, din camionul care se afla pe un feribot care urma să plece din Rotterdam către Suffolk, Marea Britanie. Mai multe ambulanțe s-au deplasat de urgență la fața locului, iar unii dintre imigranți au primit îngrijiri medicale după ce au stat ore în șir în containerul frigorific în care temperaturile erau foarte scăzute.

Tragedia din Marea Britanie, la un pas să se repete. Peste 20 de migranți, descoperiți într-un container frigorific: ”Au primit îngrijiri medicale imediat!”

Potrivit presei din Olanda, doar doi dintre imigranţi au fost transportaţi la spital, în timp ce alţi 23 au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Printre aceștia se aflau și șase minori, care nu aveau acte de identitate asupra lor.

Această descoperire a fost făcută la câteva săptămâni după ce în Essex, Marea Britanie, 39 de imigranți vietnamezi au fost găsiți morți într-un camion.

Atena urmează să înlocuiască cele mai mari trei tabere de migranţi de pe insulele Lesbos, Samos şi Chios cu structuri în... Doi angajaţi ai Consulatului SUA la Adana, plasaţi scurt timp în arest preventiv după ce au ”râs de islam” de Haloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x