Antena Căutare

Supereroi la geamul unui spital pentru copii. Acțiunea care le-a făcut ziua mai bună

Copiii internați la Centrul de Oncologie Pediatrică, Hematologie și Imunologie din Barauliani,  în Belarus, au avut parte de o surpriză zilele trecute. Eroii lor preferați au apărut chiar la geamul spitalului.

Copiii internați la Centrul de Oncologie Pediatrică, Hematologie și Imunologie din Barauliani, în Belarus, au avut parte de o surpriză zilele trecute. Eroii lor preferați au apărut chiar la geamul spitalului.

În momentul în care copii au privit spre geam, imaginea cu care erau obișnuiti abia se mai vedea, căci, în schimb supereroii lor preferați le făceau cu mâna.

Pe geamuri au apărut pe rând, pentru a-i bucura pe micuții pacienți, Țestoasele Ninja, Thor, Captain America, Spiderman și Batman.

Încântați de privelniște copii s-au apropiat de geam și chiar i-au salutat pe personajele preferate din desene.

Câțiva alpiniști utilitari au fost de acord să participe la această acțiune pentru a-i bucura pe copii care își petrec fiecare zi pe patul din spital.

„Copiii au fost foarte fericiți”, au spus eroii din desene.

Iranul confiscă o navă, suspectată de contrabandă cu petrol, şi arestează echipajul de 11 membri al acesteia în apropier... Londra nu a propus încă o soluţie satisfăcătoare în vederea unui acord al Brexitului, anunţă CE după întâlnirea dintre J...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x