Antena Căutare

Surpriză de proporții! Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey: "Nu este capabil"

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat că preşedintele american a acţionat în baza recomandărilor ministrului Justiţiei.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat că preşedintele american a acţionat în baza recomandărilor ministrului Justiţiei.

Trump i-a trimis o scrisoare lui Comey prin care îl anunţa că este de acord cu "analiza Departamentului Justiţiei conform căreia", citez, directorul FBI "nu este capabil să conducă într-o manieră eficace Biroul'.

Pe de altă parte, democraţii din Congres sunt de părere că demiterea acestuia este o tentativă de a submina ancheta în desfăşurare asupra unei posibile înţelegeri dintre Donald Trump şi Rusia, în timpul campaniei electorale.

Alertă de urgenţă în Statele Unite! Tunelul de la o instalație nucleară din Washington s-a prăbuşit. Mai multe materiale... Puterea exemplului! Un bebeluş de două luni, din Australia, scrie istorie. A fost alăptat de mama senatoare, chiar în ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x