Antena Căutare

O nouă TRAGEDIE românească pe străzile din străinătate. TREI TINERI din România, victime ale accidentului!

Un accident rutier mortal a avut loc în Germania. Un TIR românesc a fost implicat în accident, iar trei tineri de 20 şi 21 de ani s-au numărat printre victime. Unul dintre ei a murit.

Accidentul s-a produs în Germania, sâmbătă dimineaţa, când o dubiţă în care erau trei tineri a intrat într-un TIR românesc, conform observator.tv. Doi dintre tineri aveau 20 de ani şi cel de-al treilea 21 de ani. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa.

Şoferul dubiţei are 20 de ani şi autorităţile au stabilit că el consumase droguri. Tânărul conducea cu o viteză extrem de mare şi a intrat pe contrasens deoarece a pierdut controlul maşinii.

Şoferul român în vârstă de 47 de ani conducea camionul în mod regulamentar şi, din fericire, a scăpat cu viaţă. El nu a fost găsit vionovat de producerea groaznicului accident deoarece a respectat toate regulile de circulaţie.

Sancțiunile nu vor fi anulate până când nu se va renunța la programul nuclear... În loc să croșeteze botoșei, bătrânii își vor lua bastonul și vor merge la muncă! Vârsta de pensionare în Rusia ar putea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x