Antena Căutare

Transporturile din Japonia sunt paralizate

Peste 23.000 de oameni sunt blocati in aeroporturile japoneze si multi altii nu mai pot folosi trenurile pentru a parasi orasele, transmit agentiile de presa internationale.

In urma seismului au fost anulate 711 zboruri, ceea ce a facut ca 23.000 de persoane sa fie blocate in aeroporturi. Practic, Aeroportul International Narita din Tokio si-a anulat toate zborurile de azi si 13.800 de pasageri au ramas blocati, nestiind unde sa se duca.

Dintre cei care doreau sa plece la sfarsit de saptamana, multi s-au reintors in oras. Multi japonezi au obiceiul sa plece vinerea in weekend in Singapore, Filipine sau in China.

Si compania aeriana All Nippon Airways a anulat 131 de curse internationale si a deviat alte 24 de zboruri, in timp ce Japan Airlines a anuntat ca programul a cel putin 27 de curse va fi modificat.

Aeroportul Sendai din Natori, Miyagi (una dintre principalele regiuni afectate de cutremur) a fost inundat si nici un avion nu se mai ridica de pe pista.

Nici cei care vor sa paraseasca orasele cu trenul nu prea au cum. Mai multe sectiuni de pe tronsonul feroviar al Tohoku Expressway au fost distruse, iar trenurile "Bullet" care circulau spre nordul Japoniei au fost oprite.

Pe de alta parte, companiile aeriene si-au susupendat si ele zborurile spre Japonia, dupa ce a fost data o alerta de tsunami. British Airways care opereaza pe aeroporturile Narita si Haneda din Tokio si-a suspendat zborurile.

Stai la curent cu evolutia situatiei din Japonia! Citeste si:


LIVE! UPDATE: Calamitate in Japonia: Cutremur de 8,8 grade si tsunami de 10 metri!

Citeste si Jurnalul

Tren de pasageri, disparut in urma tsunami-ului provocat de seismul din Japonia... Dezastrul din Japonia cutremura actiunile marilor asiguratori europeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x