Antena Căutare

Trump anunţă plecarea secretarului său al Energiei Rick Perry, vizat în scandalul ucrainean

Preşedintele american Donald Trump a anunţat plecarea secretarului său al Energiei Rick Perry, afirmând pur şi simplu că ”a venit timpul”, după care a anunţat că i-a găsit deja un înlocuitor, relatează AFP.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat plecarea secretarului său al Energiei Rick Perry, afirmând pur şi simplu că ”a venit timpul”, după care a anunţat că i-a găsit deja un înlocuitor, relatează AFP.

”Rick a făcut o treabă fantastică la Energie, dar a venit timpul, trei ani e mult”, a declarat Donald Trump într-o vizită în Texas.

President Trump on Secretary Rick Perry: "We already have his replacement. Rick has done a fantastic job at energy, but it was time. Three years is a long time."

— The Hill (@thehill)

”Noi îl avem pe succesorul său, îl voi anunţa foarte curând”, a continuat el.

The smart person glasses could only get him so far. Rick Perry OUT. Who will be the next to go?!

— The Daily Show (@TheDailyShow)

Secretarul adjunct Dan Brouillette, care a asistat la mai multe reuniuni internaţionale în domeniul energiei în ultimele luni, ar urma să-i succeadă.

Rick Perry, în vârstă de 69 de ani, un fost guvernator al Texasului şi un candidat înfrânt în alegerile primare republicane din 2016, a anunţat luna aceasta că nu intenţionează să demisioneze, dezminţind dezvăluiri de presă potrivit cărora urmează să plece din funcţie în noiembrie.

Secretary Rick Perry: "It is with profound emotion and gratitude that I'm announcing my resignation, effective later this year, as your Energy Secretary."

— The Hill (@thehill)

În ultimele săptămâni el s-a aflat în centrul anchetei în vederea destituirii lui Donald Trump.

Trei comisii din Camera Reprezentanţilor, controlată de democraţi, l-au somat pe Rick Perry să le transmită documente cu privire la rolul pe care l-a jucat în tentativa preşedintelui american de a exercita presiuni asupra Ucrainei pentru a ancheta cu privire la Joe Biden, unul dintre favoriţii în cursa la învestitura democrată în vederea alegerilor din 2020.

Sursa : news.ro

Vaticanul a lansat o versiune electronică de rozariu care costă 109 dolari... Armistiţiul convenit de Turcia şi SUA a fost încălcat! Omenirea, din nou în prag de război: "Ar fi putut fi salvate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x