Antena Căutare

Breaking news! TSUNAMI aproape de România! Natura S-A DEZLĂNȚUIT! Valurile au avut o înălțime uriașă - VIDEO

Insulele spaniole Mallorca şi Menorca din Marea Balearelor au fost lovite de un tsunami, luni dimineaţă, valorile atingând o înălțime de peste 1,5 metri.

Insulele spaniole Mallorca şi Menorca din Marea Balearelor au fost lovite de un tsunami, luni dimineaţă, valorile atingând o înălțime de peste 1,5 metri.

Valul de aproximativ un metru și jumătate a lovit stațiunea Ciutadella de pe coasta de vest a insulei Menorca. Plajele din apropiere au fost, de asemenea, inundate.

Plajele inundate foarte repede, iar turiştii au fugit să se adăpostească. Mai multe ambarcaţiuni, dar şi maşini, au fost luate de ape şi purtate zeci de metri.

Stațiunile de vacanță din Mallorca, barurile și terasele din apropierea plajelor au fost inundate în stațiunea Andratx, iar mai multe drumuri au fost acoperite complet de apa mării.

Potrivit Daily Mail, nu ar fi fost înregistrați răniți ca urmare a acestui tsunami.

Tsunamiurile care au lovit insulele spaniole sunt denumite și Meteo-tsunami-uri, și sunt valuri uriașe provocate de schimbările rapide ale presiunii barometrice care determină deplasarea cu viteză a unui corp de apă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CUTREMUR în Pacificul de Sud! A fost PUTERNIC!... Celula de CRIZĂ continuă! Ce s-a întâmplat cu românul răpit în Libia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x