Antena Căutare

A fost declarat mort timp de 21 de minute! A înviat în drum spre morgă! Mesajul lui te va face să plângi - Foto

Un poștaș a fost declarat mort timp de 21 de minute, după ce a suferit un atac de cord. Bărbatul a revenit la viață în mod miraculos în timp ce era dus la morgă.

Un poștaș a fost declarat mort timp de 21 de minute, după ce a suferit un atac de cord. Bărbatul a revenit la viață în mod miraculos în timp ce era dus la morgă.

Poștașul, din orașul englez Gloucester, care a fost declarat mort timp de 21 de munute, Joao Araujo, în vârstă de 48 de ani, s-a prăbușit în timp ce se afla la volan, înainte de a-și porni mașina pentru a-și soția la serviciu.

Soția poștașului a văzut cum, brusc, bprbatul și-a dat ochii peste cap, iar mâinile lui au devenit rigide pe volan. Femeia i-a pus soțului ei telefonul mobil în gură, pentru a-l împiedica să își înghită limba. Ea a strigat după ajutor, iar un vecin a chemat ambulanța.

După ce l-au resuscitat pe bărbat timp de șase ore, medicii i-au anunțat familia că acesta a decedat.

A fost declarat mort timp de 21 de minute! A înviat în drum spre morgă! Mesajul lui te va face să plângi - Foto

În timp ce asistentele îl duceau pe Joao Araujo de la terapie intensivă la morgă, acestea au observat că bărbatul se mișcă.

Potrivit analizelor efectuate ulterior, se pare că poștașul Joao Araujo a revenit la viață după ce circulația lui și-a revenit spontan.

Echipa de medici care s-a ocupat de poștaș susține că nu poate oferi o explicație exactă în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Joao Araujo. Doctorii nu pot explica nici cum s-a făcut de bărbatul a putut reveni la muncă la doar trei săptămâni de la incident.

După acest incident, petrecut în aprilie 2009, în care poștașul a fost declarat mort timp de 21 de minute, bărbatul este poreclit „Domnul miracol” în secția de chirurgie de la Spitalul Regal Gloucestershire.

„Faptul că am fost declarat mort timp de 21 de minute m-a schimbat mult. Acum mă bucur mai mult de tot ceea ce am, în fiecare zi. Sunt recunoscător că sunt în viață și că am un loc de muncă. Îmi prețuiesc mai mutl familia și prietenii”, a spus poștașul Joao Araujo.

„Medicii nu pot crede că sunt în viață fără ca inima mea, creierul sau orice altă parte din coprul meu să fi suferit”, a mai spus el.

Poștașul a decis să își spună povestea abia acum, la un deceniu de când a fost delcarat mort timp de 21 de minute. Anterior, el a refuzat să vorbească, spunând că „nu vrea să fie celebru”.

Fanaticii ISIS amenință toate capitalele Europei: „O să-i stârpim pe toți inamicii lui Allah!”. Ce orașe sunt vizate de ... Un bebeluș a murit după ce părinții lui l-au operat acasă! Ce intervenție au încercat să îi facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x