Antena Căutare

Un tânăr de 25 de ani a murit la 13.000 km depărtare de casă

Un tânăr de 25 de ani a murit la 13.000 km depărtare de casă

Un tânăr de 25 de ani a murit la 13.000 km depărtare de casă
Circhea Andrei Madalin | facebook.com

Tânărul în vârstă de doar 25 de ani care lucra ca inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion francez, a decedat luni dimineață, 19 noiembrie 2018. Andrei Mădălin era doar de o săptămână pe acest vas de croazieră și neșansa a făcut ca el să își piardă viața într-un accident stupid de serviciu. Andrei Mădălin a pierit strivit de docul în care era vasul de croazieră pe care lucra.

Luni de dimineață, la Valparaiso, în Chile, Andrei era împreună cu alți membrii ai echipajului din care făcea parte erau parte, iar Andrei “a coborât pe o scară, i-a alunecat piciorul și a căzut 23 de metri”, declara comisarul Rodrigo Muñoz. Acesta a adăugat că cei care au fost martori la acest accident precum și salvatorii tânărului din Tortomanu, Constanța, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Din nefericire, Andrei a murit la o vârstă fragedă, departe de casă, lăsând în urmă rudele, colegii și prietenii îndurerați. Rodrigo Muñoz indică faptul că "există camere care au înregistrat evenimentele și au arătat un accident, fără intervenția unor terțe părți”.

Mulți prieteni, rude și apropiați și-au exprimat regretul pe rețelele de socializare la aflarea cumplitei vești. Vestea groaznică i-a șocat pe toți, iar aceștia și-au exprimat tristețea și au transmis gânduri bune și condoleanțe pentru familia lui Andrei.

Marinela Dodis scrie pe facebook “Ai plecat prea devreme printre îngeri Cîrchea Andrei Mădălin. Dumnezeu să te aibe în paza lui. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste durerea nemărginită.”

Un alt prieten, Gabriel Cateliu scrie “ Tragică veste. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Cîrchea Andrei Mădălin, vei rămâne veșnic în amintirea noastră.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Florentina Tarmac Viziteu a scris un mesaj cutremurător despre cele întâmplate cu Andrei “Aflând această veste dramatică și plină de suferință am rămas cu un of atât de mare încât cu greu mai pot respira....mintea mea și sufletul nu poate accepta că " s-a întâmplat "..Dumnezeu te-a ales să-i fi alături …roagă-te pentru părinții tăi de acolo din ceruri să îi întărească pentru că nu există durere mai mare ca un părinte să treacă prin ceea ce trec ei acum...Cu sufletul trist și îndurerat de aici din îndepărtare îți transmit ~Zbor lin spre Ceruri, suflet frumos și bun, Andreică😭”

Alexandra Gusu Lobonț, care i-a fost colegă, scrie acum pe facebook “Te-ai dus la îngeri,suflet bun! Tu,care ne aduceai mereu zâmbetul pe buze la orele de curs,la facultate,acum ne lași cu lacrimi pe obraz. Dumnezeu a vrut să îl faci și pe el să zâmbească! Drum lin în ceruri “Circhiș”! Să te odihnești în pace! ”.

Sursă foto: Facebook.com

Ultima oră! Un tren cu 150 de pasageri a deraiat! Sunt mai multe victime, anunță autoritățile spaniole... Tragedie petrecută în urmă cu puțin timp! 40 de morți: „Am auzit un zgomot asurzitor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x