Antena Căutare

VIDEO! China: Muncitorii acuza firma Gucci ca ii trateaza ca pe sclavi

Multi viseaza sa lucreze pentru faimoasa casa de moda Gucci, fie chiar si in magazinele de prezentare. Insa nu totul e spectaculos in industria modei. Cinci angajati ai unui magazin Gucci din China acuza conducerea ca i-a tratat ca pe niste sclavi. Oamenii trebuiau sa ceara voie chiar si sa bea un pahar cu apa.

De pe podimul de prezentare, colectiile celebrei case de moda iau drumul miilor de magazine Gucci din lumea intreaga. Colectiie sunt frumos aranjate pe rafturi si totul arata impecabil. Insa doar la suprafata. In spatele tejghelei se petrec adevarate drame. Cel putin asta sustin mai multi angajati ai unui magazin Gucci din China.

Cinci dintre ei au trimis o scrisoare in care acuzau casa de moda de conditii inumane de munca. Ei mai spun ca trebuiau inclusiv sa ceara voie sa bea apa. Stateau mult peste program si nu vedeau niciun ban in plus pentru munca suplimentara. Si pentru ca ar fi facut totul public, au ramas pe drumuri.

Cei cinci angajati au depus o plangere la Ministerul Muncii si cer despagubiri din partea magazinului. Firma nu a raspuns in niciun fel acuzatiilor.



photobucket.com
UE/Schengen: Noul sistem de vize "biometrice", operational... Iranul acuza: SUA vor sa creeze o "criza artificiala" in Orientul Mijlociu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x