Antena Căutare

VIDEO! SUA: Un baiat de 13 ani a condus autobuzul scolii, dupa ce soferul a decedat

Un curajos elev de clasa a saptea a “actionat din instinct” atunci cand soferul autobuzului scolii a murit brusc in spatele volanului, iar el a sarit sa opreasca vehiculul, pentru a-si salva colegii.

Jeremy Wuitschick, in varsta de 13 ani, mergea spre scoala sa din Washington, in autobuzul institutiei de invatamant, alaturi de alti 15 colegi, cand a observant ca ceva era in neregula.

"Soferul arata cam dubios. Ochii sai erau bulbucati, el statea pe spate iar mainile i se miscau fara noima", a povestit copilul. Atunci cand autobuzul era cat pe ce sa intre in curba, atunci cand elevul s-a grabit sa preia controlul asupra situatiei.

"M-am dus spre sofer, am apucat volanul si am cotit spre dreapta, iar apoi am scos cheile din contact. Si autobuzul s-a oprit. A fost destul de infricosator", a mai povestit Jeremy Wuitschick. Acesta a mai spus ca a strigat la toata lumea din vehicul sa sune la 911.

In momentul acela, un alt elev de clasa a saptea, Johnny Wood, i-a spus lui Jeremy ca se pricepe la resuscitare, asa ca a inceput sa ii aplice compresii toracice soferului. Filmuletul captat de camera video din autobuz ii arata pe cei doi copii actionand extrem de calm.

"Am actionat din instinct. Totul se intampla foarte rapid. Nu era deloc ca in filme, unde toata lumea tipa si se agita", a mai completat Jeremy Wuitschick.



Sursa / Foto: Daily Mail

Regele Thailandei a aparut in public dupa 2 ani, la inmormantarea verisoarei Bhumibol Adulyadej... VIDEO! Icoanele dintr-o biserica din Macedonia au inceput sa straluceasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x