Antena Căutare

Visul american nu mai există! Loteria Vizelor dispare

Donald Trump a anunțat a ținut primul discurs despre Starea Națiunii în care a preciza că Loteria Vizelor va dispărea.

Doar cine va merita cu adevărat va putea emigra în SUA. Așa s-ar rezuma intenția președintelui american Donald Trump de întări securitatea în statul pe care îl conduce. Granițele vor fi securizate, iar Loteria Vizelor va dispărea.

Donald Trump a anunțat a ținut primul discurs despre Starea Națiunii în care a preciza că Loteria Vizelor va dispărea. Președintele american a stabilit că programul „oferă în mod aleatoriu cărţi verzi, fără să ţină cont de merite, îndemânare sau siguranţa poporului”.

Trebuie să ne securizăm graniţele. Asta înseamnă să construim un zid la graniţa sudică şi să angajăm mai mulţi oameni pentru a asigura siguranţa comunităţilor noastre. Un alt pilon vizează încheierea Loteriei Vizelor, un program care oferă în mod aleatoriu cărţi verzi, fără să ţină cont de merite, îndemânare sau siguranţa poporului nostru. Este timpul să ne îndreptăm către un sistem de imigraţie bazat pe merit care admite oameni calificaţi, care doresc să muncească şi care vor iubi şi respecta ţara noastră”, a susținut liderul de la Casa Albă.

Discursul a avut loc într-un moment crucial, căci președintele se confruntă cu o serie de provocări: o anchetă a contribuției Rusiei la alegerile din 2016, care atârnă asupra administrației sale și a alegerilor din viitor. Se așteaptă ca democrații să obțină câștiguri semnificative în cadrul Congresului.

Veste pentru românii care muncesc în Anglia! Ce se întâmplă după ce britanicii ies, oficial, din Uniunea Europeană... Nenorocirea se repetă! ATAC LA METROU: O femeie de 46 de ani a fost împinsă în fața metroului, în Roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x