Căutare Live

Zuckerberg, comparat cu Donald Trump la audierea din Capitol Hill

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a fost comparat, în timpul audierii de miercuri de la sediul Guvernului american, cu preşedintele Donald Trump. El a fost surprins de afirmaţia lui Barry Loudermilk, membru al Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii, dar şi de ce a afirmat ulterior Juan Vargas.

Loudermilk, reprezentant al statului Georgia, a spus: „Sper să luaţi asta ca pe un compliment, aşa cum intenţionez, dar mai este un domn în acest oraş cu care cred că aveţi multe în comun. Şi acesta este preşedintele Trump. Amândoi sunteţi oameni de afaceri de succes, capitalişti, miliardari, aţi făcut foarte bine. Dar ce cred că mai aveţi în comun este că amândoi contestaţi status quo-ul: el îl numeşte «draining the swamp» (exterminarea lucrurilor nocive, n.r.), dumneavoastră îl vedeţi ca inovaţie”.

În timpul expunerii lui Loudermilk, Zuckerberg a părut impasibil, însă atunci când a venit rândul reprezentantului Juan Vargas (California), a zâmbit.

„Sunt tentat să vă întreb - având în vedere că nu puteţi minţi congresul - când aţi fost comparat cu Trump, aţi luat-o ca pe un compliment?”

Zuckerberg a răspuns scurt: „Nu”.

„Era o glumă”, a adăugat Vargas. „Vreau să vă complimentez, dar nu răspundeţi, nici măcar cu un zâmbet”.

Sursa : news.ro

Preşedintele Trump ar scăpa de inculpare şi dacă ar împuşca pe cineva, datorită imunităţii, a spus în instanţă un avocat... Taxiul zburător se conduce singur și a avut primul client. „Are 18 elice, este asemămător unei drone”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri