Căutare Live

A murit omul care a descoperit calmantul pe care milioane de români l-au luat măcar o dată-n viață!

Lumea farmaceutică este în doliu după cel care a descoperit unul dintre cele mai cunoscute calmente de pe planetă a murit la vârsta de 95 de ani

Lumea farmaceutică este în doliu după cel care a descoperit unul dintre cele mai cunoscute calmente de pe planetă a murit la vârsta de 95 de ani!

Dr. Stewart Adams este cel care dădea lumii celebrul ibuprofen, substanță pe care o regăsim în multe dintre medicamentele aflate astăzi pe piața mondială. Anunțul morții sale a fost făcut de apropiații reputatului cercetător, presa preluând imediat informația.

Dacă efectele benefice ale ibuprfenului sunt cunoscute în toată lumea, puțini sunt cei care știu adevărata poveste a aparițueu acestuia. Într-un interviu acordat cu multă vreme în urmă, Adams povestea că a găsit formula calmantului după o beție cruntă la care luase parte: „Durerea de cap m-a împis să descopăr ceva care să aibă efect rapid. Așa am ajuns la ibuprofen”, spunea regretatul medic.

Este oficial! Patriarhul Daniel a fost numit cetățean de onoare al Capitalei pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamu... Adevărul despre imaginea care a devenit virală! De ce apare un bărbat în poza de buletin cu o scobitoare în gură...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri