Antena Căutare

A murit omul care a descoperit calmantul pe care milioane de români l-au luat măcar o dată-n viață!

Lumea farmaceutică este în doliu după cel care a descoperit unul dintre cele mai cunoscute calmente de pe planetă a murit la vârsta de 95 de ani

Lumea farmaceutică este în doliu după cel care a descoperit unul dintre cele mai cunoscute calmente de pe planetă a murit la vârsta de 95 de ani!

Dr. Stewart Adams este cel care dădea lumii celebrul ibuprofen, substanță pe care o regăsim în multe dintre medicamentele aflate astăzi pe piața mondială. Anunțul morții sale a fost făcut de apropiații reputatului cercetător, presa preluând imediat informația.

Dacă efectele benefice ale ibuprfenului sunt cunoscute în toată lumea, puțini sunt cei care știu adevărata poveste a aparițueu acestuia. Într-un interviu acordat cu multă vreme în urmă, Adams povestea că a găsit formula calmantului după o beție cruntă la care luase parte: „Durerea de cap m-a împis să descopăr ceva care să aibă efect rapid. Așa am ajuns la ibuprofen”, spunea regretatul medic.

Este oficial! Patriarhul Daniel a fost numit cetățean de onoare al Capitalei pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamu... Adevărul despre imaginea care a devenit virală! De ce apare un bărbat în poza de buletin cu o scobitoare în gură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x