Antena Căutare

Afla care este cea mai noua ipoteza a Apocalipsei!

Uitati de scenariile ce anuntau un cutremur care va sterge planeta noastra din Univers. Potrivit ultimelor cercetari, Pamantul risca sa fie distrus de ceva la care nimeni nu se astepta sau se gandea. Geobiologul Joe Kirschvink a lansat o noua teorie, care sta in picioare spre deosebire de altele, privitoare la sfarsitul lumii. Potrivit acestuia o singura schimbare in lantul evolutiv ar putea lasa oamenii fara aer.



Astfel, atmosfera a permis o evulutie a vietuitoarelor pe Terra. Problema ridicata de geobiologul Kirschvink este ca nimeni nu a putut explica motivele care au stat la pornirea acestui fenomen din oceane, si ca daca reversul acestui proces s-ar petrece la fel de brusc, atunci oamenii ar muri asfixiati.

Cu toate ca sansele producerii acestui fenomen sunt destul de reduse, el nu poate fi prevazut pentru ca nu se cunosc prea multe despre ce s-a intamplat in urma cu 2,3 miliarde de ani, scrie site-ul Io9.com.

Sursa: Antena3
Foto: deviantart.com

Omenirea, distrusa de un lucru la care nimeni nu s-a gandit... VIDEO! Vezi cea mai spectaculoasa cerere in casatorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x