Antena Căutare

Alertă cu bombă, în Piaţa Constituţiei! Echipele de intervenţie au acţionat rapid! Jurnaliștii au asistat la o acțiune a trupelor speciale!

Oamenii din zona Pieţei Constituţiei au avut parte de o dimineaţă teribilă! Dubele cu mascaţi au intervenit în forţă în urma unei alerte cu bombă.

Oamenii din zona Pieţei Constituţiei au avut parte de o dimineaţă teribilă! Dubele cu mascaţi au intervenit în forţă în urma unei alerte cu bombă.

Un colet suspect a fost cel care a atras atenţia trecătorilor!

A fost panică în Piaţa Constituţiei încă de la prima oră a dimineţii. O alertă cu bombă a pus pe jar echipele de intervenţii speciale.

Ce să faci de Mărțișor ca să îți meargă bine! Tradiții și obiceiuri ce atrag NOROCUL!

Acestea au venit imediat la fața locului și au intervenit corespunzător. Totuși, se pare că a fost vorba doar despre un exercițiu bine pus la punct.

Trupele speciale au oferit mărțișoare jurnaliștilor în cel mai spectaculos mod posibil! Urmărește clipul de la Antena Stars pentru detalii!

Povestea râului misterios care are „apa în clocot”. Lumea științifică nu găsește o explicație. Tu poți?... Este cea mai frumoasă poezie dedicată nouă, femeilor! De 1 Martie, trebuie neaparat să o citești!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x