Căutare Live

Alertă! Un ghețar de dimensiunea Franței, la un pas de a se topi. Întreaga planetă este în pericol

Topirea ghețarului Totten din Antarctica poate duce la ștergerea de pe hartă a orașelor de coastă. Milioane de oameni care trăiesc în regiunile de coastă sunt într-un real pericol.

Topirea ghețarului Totten din Antarctica poate duce la ștergerea de pe hartă a orașelor de coastă. Milioane de oameni care trăiesc în regiunile de coastă sunt într-un real pericol.

Națiunile Unite au anunțat că temperaturile globale sunt așteptate să crească cu încă două grade Celsius, în ciuda promisiunilor făcute de 195 de state, pentru reducerea emisiilor cu efect de seră. Colosul de gheață din Antarctica se topește într-un ritm rapid datorită apei calde de mare care curge pe sute de kilometri sub ghețar.

Astfel, până la sfârșitul secolului, marile orașe de coastă din întreaga lume ar putea să se confrunte cu un nivel al mării cu 2-3 metri mai mare decât în prezent.

Testul momentului! Află ce spune despre tine modul în care îţi deblochezi telefonul... Cea mai tare iluzie optică! Despre ce era vorba de fapt în această imagine: nouă din zece oameni nu s-au prins!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri