Antena Căutare

Sa fie aur! Angajatii unui aeroport au ramas fara cuvinte cand au curatat toaleta unui avion

In timp ce faceau curat, lucratorii din aeroportul din Dacca (Bangladesh) au descoperit 280 de lingouri de aur in toaleta unei aeronave

Muncitorii care faceau curat intr-o aeronava apartinand companiei Flydubai au descoperit o geanta in care se aflau 280 de lingouri de aur, care valoreaza aproape doua millioane de dolari. Angajatii aeroportului din Dacca au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut barele confectionate din pretiosul metal si, in mod cu totul surprinzator, au mai gasit puterea necesara pentru a suna politia.

Oamenii legii din Bangladesh au sosit la locul descoperirii si au ridicat imediat lingourile de aur. Dupa primele investigatii, politistii au ajuns la concluzia ca geanta a fost abandonata de proprietar dupa ce acesta a banuit ca este urmarit, insa nimeni nu poate oferi o explicatie asupra modului in care lingourile au ajuns la bordul aeronavei care a efectuat un zbor pe traseul Dubai – Dacca.

USA Today informeaza ca, in ultima saptamana, in aeroportul din capitala Bangladeshului a mai avut loc un eveniment asemanator, cand un cetatean tailandez a fost arestat dupa ce a fost prins ca incerca sa intre in tara cu un kilogram de aur dosit in incarcatorul laptopului.

VIDEO! Un elefant face arta cu trompa! Picteaza la fel de bine ca un om... Premiera in medicina! Romanii au creat sangele artificial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x