Căutare Live

Are 107 ani, merge fără ajutor și nu ia medicamente! Secretul longevității ei este legat de… bărbați! „Aceasta este cheia”

O femeie din Statele Unite ale Americii care tocmai a împlinit vârsta de 107 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și familie a dezvăluit care este secretul longevității ei. Acesta este legat de… bărbați.

O femeie din Statele Unite ale Americii care tocmai a împlinit vârsta de 107 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și familie a dezvăluit care este secretul longevității ei. Acesta este legat de… bărbați.

Centenara, Louise Signore, din cartierul Bronx din New York City, merge fără ajutor, încă își face singură cumpărăturile și nu ia medicamente.

„Cred că secretul pentru care am ajuns la vârsta de 107 ani este următorul: Nu m-am măritat niciodată. Sora mea mereu spune că își dorește să nu se fi căsătorit”, a spus Louise Signore, care a menționat că starea ei bună de sănătate se datorează și unei diete echilibrate și mișcării.

„Încă mai dansez puțin. După prânz, joc bingo, așa că am o zi plină. Mâncarea italiană este bună pentru sănătate. Eu am fost crescută cu mâncare bună. Fără suc, fără prăjituri”, a spus ea.

Sora ei are 102 ani și susține că mariajul ei i-a afectat puțin sănătatea.

Louise Signore și-a sărbătorit ziua de naștere la un centru comunitar din Bronx. La petrecerea ei au participat peste 100 de prieteni și membri ai familiei.

„Am avut destule petreceri”, a spus centenara Louise Signore.

În ultimii ani, Louise Signore s-a confruntat, totuși, cu câteva probleme. Femeia este nevăzătoare, s-a luptat recent cu o pneumonie și a supraviețuit unei tâlhării, la vârsta de 103 ani.

Louise Signore s-a născut în iulie 1912, la trei luni după scufundarea Titanicului.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri