Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Au murit împreună, după 65 de ani de iubire, în care el i-a făcut cafeaua! Au trecut printr-o tragedie imensă! „A refuzat să mai mănânce, pentru ea” - FOTO

Doi soți din Statele Unite ale Americii au murit împreună, după 65 de ani de iubire și după ce au trecut împreună printr-o tragedie imensă.

Soții Morrison.

Soții Morrison au ieșit la prima lor întâlnire în anul 1955, de Halloween și de atunci au fost nedespărțiți, potrivit nepoatei lor, Sue Wagener. Cei doi s-au cunoscut într-un autobuz pe care Jack îl conducea, lucrând pentru o firmă a tatălui său.

Jack și Harriet Morrison s-au căsătorit pe 5 mai 1956. Apoi, s-au ocupat îmrepună de o companie de autobuze și au crescut doi fii, precum și pe nepoata lor, Sue Wagener.

Jack obișnuia să se trezească înainte de soția lui și să se asigure că acesteia nu îi lipsea cafeaua în nicio dimineață.

Au trecut împreună printr-o tragedie de nedescris. Unul dintre fiii lor, John J Morrison III, a murit în 2007, răpus de un cancer de pancreas.

Anul trecut, Harriet, care fusese diagnosticată cu demență, s-a împiedicat în timp ce își plimba câinele. Și-a fracturat pelvisul și un șold și nu s-a mai recuperat niciodată. A fost internată la un azil din Missouri.

Între timp, Jack întâmpina dificultăți acasă. A căzut și el, la cteva luni după ce s-a accidentat soția lui. Și-a fracturat gâtul. În scurt timp, s-a mutat în același azil unde era Harriet a lui.

În Ajunul Crăciunului, Jack a primit vestea teribilă că Harriet a încetat să mai mănânce și să mai bea. Reacția lui a fost incredibilă! S-a oprit și el din a mai consuma alimente și băuturi.

Vinerea trecută, Jack și Harriet au fost mutați în același salon. Jack a murit sâmbătă, la ora 3:34, iar Harriet a murit în acceași zi, la ora 11:53.

Cei doi soți care s-au iubit timp de 65 de ani vor fi înmomrântați, miercuri, unul lângă altul și lângă fiul lor, John J Morrison III. Cei doi au lăsat în urmă un fiu, James Morrison, și mai mulți nepoți.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro