Antena Căutare

Banana cu pete pe coajă este o armă redutabilă împotriva cancerului!

De multe ori suntem tentați să cumpărăm fructe pârguite, însă specialiștii ne atrag atenția asupra unui lucru foarte important. Un fruct bine copt are proprietăți inegalabile și de multe ori te pot ajuta să învingi unele boli grave

De multe ori suntem tentați să cumpărăm fructe pârguite, însă specialiștii ne atrag atenția asupra unui lucru foarte important. Un fruct bine copt are proprietăți inegalabile și de multe ori te pot ajuta să învingi unele boli grave.

Banana este cel mai bun exemplu. Gustosul fruct exotic este unul dintre preferatele românilor, însă în foarte multe situații, cumpărătorii preferă să achiziționeze bananele care abia încep să se coacă, lăsându-le pe cele care au coaja pătată să zacă în galantar.

Specialiștii spun că aceasta este o mare greșeală și că în realitate, petele care apar pe coji reprezintă o dovadă a faptului că fructul este bine copt și poate fi consumat în siguranță, mai ales că în acea perioadă proprietățiile acestuia sunt la cel mai ridicat nivel. Potrivit cercetătorilor, o banană bine coaptă este o armă redutabilă contra cancerului.

Trei zodii cărora le place "să-ţi dea peste nas" cu fiecare ocazie. Eşti printre ele?... O tânără a găsit un dulap abandonat într-un garaj. Prăfuit şi ros de şoareci, a fost transformat "într-o bijuterie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x