Antena Căutare

Banii aduc fericirea si o intretin! Dar ce te faci cand nu-i ai?

Nu mai trebuie confirmat faptul ca banii pot cumpara fericirea. Iar atunci cand ai portofelul plin parca viata este mai frumoasa. Dar cand te gandesti ca nu ai niciun sfant in buzunar, ce te faci?

Banii permit oamenilor sa faca exact ceea ce isi doresc, sa petreaca in compania celor dragi, pe scurt sa se bucure de tot si de toate. Inevitabil, trebuie luata in calcul si partea deloc placuta a lucrurilor si anume, lipsa gologanilor. Iata trei metode prin care esti fericit fara sa te gandesti la parale:

  1. Poti merge intreaga zi cu autobuzul, fara sa ai bilet, iar atunci cand te prind controlorii, le razi in nas pur si simplu, fiindca nu ai cu ce sa-ti platesti calatoria, ce sa mai vorbim de vreo amenda.
  2. Tot fara sa ai nevoie de vreun sfant te poti relaxa prin parc, alaturi de prieteni. Sigur veti gasi vreo “duduie” de care sa va amuzati.
  3. Mai simplu, stai acasa, te uiti la o comedie, intr-o companie placuta si uite asa ti-a trecut seara.

Sunt doar solutii de moment. Pana la urma, este doar o chestiune de timp, o sa vina si ziua cea mare cand o sa te loveasca geamantanul plin cu bani, nu?

VIDEO! Cum arata trenul care va merge cu 500 de kilometri pe ora... Indiana Jones al timpurilor noastre! A vizitat toate tarile Pamantului in 1.424 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x