Antena Căutare

Barbara Luna Sipos a cheltuit 150.000 de lire sterline ca să semene cu Barbie. Cum arăta înainte să se opereze

Barbara Luna Sipos, în vârstă de 22 ani, s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Tânăra a început să se opereze de la 17 ani și a cheltuit 150.000 de lire sterline pe intervențiile plastice.

Barbara Luna Sipos inainte si dupa operatiile estetice Galerie
Barbara Luna Sipos în vârstă de 22 de ani s-a transformat în păpușa Barbie | Profimedia.ro

Barbara Luna Sipos, în vârstă de 22 de ani, a spus că a devenit obsedată de păpușile emblematice încă din copilărie. Tânără a spus că a visat întotdeauna să devină o păpușă Barbie.

Fostul soț al Barbarei a susținut-o cu cei 150.000 de lire sterline pentru a îi satisfice dorințele și a o ajuta să arate așa cum își dorește, potrivit Thesun.

Schimbarea completă de look a Barbarei a fost și pe placul fostului ei soț, care a fost la fel de încântat de rezultate ca ea.

Barbara Luna Sipos a mai declarat că primele ei amintiri din copilărie sunt cu păpușile de plastic și că a început procesul de transformare la vârsta de 17 ani.

În ultimii ani, Barbara a suferit peste 10 intervenții estetice, printre care a ajuns să își schimbe mărimea cupei de la sutien de la 34 B la 34 F.

Citește și: Tara Jayne a cheltuit 100.000 de dolari pe operații să se transforme într-o ”păpușă Barbie de plastic”. Cum arăta înainte

După transformare, Barbara Luna Sipos a renunțat la job

De când a început să se transforme într-o păpușă Barbie, Barbara Luna Sipos și-a dat demisia de la jobul ei de recepționera pe motivul că înnebunea toți bărbații din jurul ei.

Barbara a mai adăugat că acel tip de job nu i se potrivea, iar faptul că trăiește într-o societate unde o femeie foarte atractivă nu poate înainta în carieră, fără să facă unele compromisuri, pe ea nu are de gând să le facă niciodată.

Ce operații și-a făcut Barbara Luna Sipos

Printre operațiile ei se numără rinoplastille, în valoare de 12.000 de lire sterline, precum și o reducere a bărbiei și a maxilarului și o intervenție la nivelul frunții, care au costat fiecare 12.000 de lire sterline.

Barbara a fost supusă unui lifting de sprâncene, care a costat 5.000 de lire sterline, un lifting de buze pentru 2.300 de lire sterline, tratamente de mărire a buzelor pentru 6.300 de lire sterline, un lifting brazilian pentru fese care a costat puțin sub 8.000 de lire sterline și chiar o intervenție ls zonă intimă pentru aproximativ 5.500 de lire sterline.

Cum arăta Barbara Luna Sipos înainte să se transforme în păpușa Barbie

Înainte de a începe procesul de schimbare totală a înfățișării ei în păpușa Barbie, când avea mai puțin de 17 ani, Barbara era o adolescentă normală, vopsită blond, cu trăsături foarte dulci.

Citește și: A început să se transforme în „păpușă Barbie” când încă era un adolescent. Cum arăta tânărul înainte să se schimbe complet

Deși din poză se vede ca tânăra suferise cel mai probabil prima intervenție la nivelul sânilor și buzelor, Barbara încă arăta normal și nu ieșea atât de mult în evidențâ.

Danni Hamilton are 24 de ani și se comportă ca un copil de doi ani. Motivul pentru care are o mulțime de jucării și de s... Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x