Antena Căutare

Bărbatul care a făcut un test ADN doar de distracție a avut surpriza vieții. A aflat “cel mai întunecat” secret al bunicii sale

Un bărbat a făcut un test ADN doar să adauge pe lista “distracțiilor” și acest lucru, însă ce a aflat în urma analizelor l-a șocat. Acesta a decoperit “cel mai adânc și mai întunecat secret al bunicii sale”.

imagine cu barbatul care si-a facut un test adn Galerie
Bărbatul care a făcut un test ADN doar de distracție a avut surpriza vieții. | shutterstock.com

Se spune uneori că ceea ce nu știi nu te afectează și că, deseori, e mai bine să nu afli anumite secrete ale familiei, dacă ele au fost demult îngropate. Însă aceste “reguli” nu au prins contur și în viața unui bărbat din străinătate, care a făcut un test ADN uitând că astfel de analiză scoate la suprafață lucruri nebănuite despre membrii familiei.

Citește și: Pot sau nu medicii să își prescrie singuri tratament și rețete pentru afecțiuni. Când le oprește legea “puterea” de a se ajuta

Bărbatul a descoperit cel mai adânc și mai întunecat secret al bunicii sale după ce a făcut un test ADN la domiciliu

Bărbatul a împărtășit întreaga sa aventură în structurile familiei sale. Acesta a descoperit cel mai adânc și mai întunecat secret al bunicii sale după ce a făcut un test ADN la domiciliu. După șocul suferit în urma rezultatelor, aceste spune că este încântat că adevărul a ieșit în sfârșit la iveală.

Puțini știu, însă există teste ADN care pot fi făcute acasă, fără asistență din partea persoanelor specializate. Acesta a comandat kitul de testare dintr-un capriciu, dar a ajuns să descopere o latură ascunsă, a aflat că mai avea o familie despre care nu știa nimic.

Citește și: O tânără care a vrut să fie cerșetoare pentru o zi dezvăluie ce descoperire a făcut despre oamenii “cu mâna întinsă”

"Aveam secrete de familie - bunicul meu fusese căsătorit înainte și avusese un copil, mătușa mea mare avea un copil pe care îl adoptase. Din câte știam noi, toate aceste secrete erau cunoscute. După ce mi-am făcut testul ADN, am aruncat o privire la rezultate și la potriviri, dar arborele meu genealogic este destul de plictisitor, și am ales să mă concentrez mai mult pe rezultatele prietenului meu.

"Într-o zi, am primit un mesaj de la o femeie care spunea că nu-și dădea seama cum de avem multe asemănări. M-am uitat și mi-am dat seama că exista un grup de potriviri care nu aveau sens." El a continuat să explice cum a folosit un pictor ADN, un instrument care îi ajută pe genealogiști să dea sens testelor ADN, pentru a încerca să dea înțeleagă rezultatelor sale - dar nu a avut noroc.

"A durat destul de mult timp, iar în acest moment m-am gândit că unul dintre tații bunicilor mei nu era cine credeam noi. Mi-am întrebat părinții, dar nimeni nu părea mai înțelept", a adăugat el. "Într-o zi mi-am dat seama că tatăl mamei mele nu era persoana pe care o credeam noi. Bunica mea este încă în viață, are aproape 90 de ani. Am vorbit cu ea și i-am spus că știu. Ea suferă de demență, dar memoria ei despre aceste evenimente este foarte clară.

A vorbit cu mama mea și tot adevărul a ieșit la iveală. Tatăl ei știa despre mama mea, a vrut să se mărite cu bunica, dar bunica mea nu l-a iubit, nu l-a vrut". Potrivit tabloului Mirror, vestea a venit ca un șoc pentru familie, pentru că acest adevăr a fost ascuns multă vreme.

"A fost o lună foarte grea, mama mea a plâns mult, dar a existat și o ușurare mare. Bărbatul pe care ea îl credea tatăl ei nu era foarte drăguț cu ea și o trata diferit față de frații ei. Deși nu a îndreptat lucrurile această informație, i-a permis măcar să știe de ce copilăria sa a arătat în acest fel.

Tatăl ei biologic a murit în urmă cu 50 de ani și nu a mai avut alți copii, dar avem verișori noi care ne-au trimis fotografii și au putut să ne spună ce știau despre el prin intermediul propriilor părinți. Se pare că a fost un om minunat.

Mă bucur foarte mult că acest lucru a ieșit la iveală cât timp bunica mea era încă viață. Ea a putut să ne spună multe detalii pe care noi nu le-am fi știut niciodată. Cu toată sinceritatea, i-a adus multă liniște mamei mele și a ieșit bine, dar a fost totuși un șoc imens pe care nu l-aș fi putut prevedea", a spus bărbatul.

Citește și: Ce se întâmplă când atingi mercurul din termometru | Video. Momentul în care un bărbat își scufundă mâna acest lichid

O femeie a murit după ce a băut 4 sticle de apă în doar 20 de minute. Ce s-a întâmplat și ce este intoxicația cu apă... Ce înseamnă atunci când vorbești în somn. Ce spune despre tine acest lucru considerat de unii oameni "bizar"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x