Antena Căutare

Câinele său i-a ronțăit degetul până la os, în timp ce dormea, dar asta i-a salvat viața. Ce a observat când s-a trezit

David Lindsay s-a trezit din somn îngrozit de țipătul soției sale. Când a văzut boacăna făcută de câinele lor, celor doi nu le-a venit să creadă, dar descoperirea pe care au făcut-o câteva ore mai târziu i-a lăsat cu gura căscată. Gestul câinelui obraznic, i-a salvat, de fapt, viața.

colaj foto barbat si pui caine bulldog Galerie
David Lindsay s-a trezit din somn îngrozit de țipătul soției sale care a observat că puiul de câine i-a ros întreg degetul, însă el nu simțea nimic | Profimedia

Un bărbat a povestit cum s-a trezit îngrozit și a descoperit că puiul său de câine i-a mestecat degetul mare de la picior „până la os”. David Lindsay, în vârstă de 64 de ani, locuiește în Cambridge, Marea Britanie și când el și soția lui s-au hotărât să adauge un nou membru în familia nu s-a gândit nicio clipă că asta îi va salva, la propriu, viața, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Un bărbat a ajuns acasă și a mers să-și vadă câinele, însă altceva se afla în patul patrupedului. Ce era în locuință

Cum i-a salvat viața un pui de câine stăpânului său după ce i-a ronțăit degetul

Într-o zi ca oricare alta, David Lindsay a fost trezit din somn de țipătul îngrozit al soției sale și a constatat cu stupoare că degetul lui mare de la piciorul drept era plin de sânge. Osul degetului său fusese deja fracturat de cățelul său din rasa bulldog, în vârstă de șapte luni, pe nume Harley.

Cu toate acestea, incidentul aparent îngrozitor s-a dovedit a fi unul care, de fapt, i-a salvat viața, Atunci când a ajuns la spital, medicii au descoperit că piciorul lui era amorțit din cauza a două artere blocate.

În ciuda rănii sale, David, nu are de gând să scape de cățelușul obraznic mai ales că acesta i-a salvat, din neatenție, viața.

„Eram adormit pe canapea când soția mea a intrat și a strigat: „Dave, cățelul îți mestecă degetul de la picior!”, a povestit bărbatul, care suferă de diabet, pentru sursa menționată.

„Cățelușul mi-a mestecat destul de mult degetul mare de la picior! A mestecat până la os și l-a fracturat. Dar datorită tuturor acestor lucruri, am descoperit că piciorul meu este complet amorțit, nu simțeam nimic”, a adăugat acesta.

Soția lui i-a înfășurat degetul de la picior și l-a dus de urgență la Spitalul Addenbrooke, unde este internat de nouă zile. Ajuns acolo, lui Dave i s-au administrat antibiotice intravenos pentru a opri infecția cauzată de mușcătura de câine să se răspândească, dar în timpul investigațiilor de la computerul tomograf, medicii au descoperit cele două artere blocate.

Citește și: Momentul dulce în care un băiețel pierdut în pădure e găsit. Primele cuvinte ale micuțului de 4 ani i-a emoționat pe salvatori

Blocajele i-ar fi putut pune întregul picior în pericol de amputare dacă nu ae mai fi putut circula sângele. Datorită câinelui, său Dave este acum evaluat pentru a i se monta stenturi care să pemită revascularizarea piciorului.

Stăpânul acestuia, care nu a mai avut bulldogi înainte a săpus că încearcă să trateze situația cu umor. „ Mi-a făcut o favoare mestecându-mi degetul de la picior. Așa că aștept să aflu dacă îmi pot pune stenturi. Voi păstra câinele”, a mai declarat acesta.

„O să încerc să-mi păstrez și degetul de la picior, dar dacă nu se poate, i-am spus doctorului să-l taie și îl pot lua acasă pentru el!”, a mai aglumit acesta.

Și-a închiriat casa în regim hotelier și a primit un mesaj uimitor de la chiriaș: „Casa este bântuită”. Cum a reacționat... Femeia care trăiește ca o adevărată sirenă. Poartă coadă peste tot, respiră sub apă și ademenește bărbații cu vocea ei e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x