Antena Căutare

Călătorești cu avionul? Ce părți ale corpului îți văd controlorii, când treci prin scanner-ul cu raze X

Probabil, știi că atunci când călătorești cu avionul ești supus unui control, din motive de securitate. Scanner-ele au fost introduse pentru a evita posibilele atacuri teroriste, transporturile ilegale de mărfuri interzise sau pentru multe alte situații ce ar putea pune în pericol securitatea națională.  

Probabil, știi că atunci când călătorești cu avionul ești supus unui control, din motive de securitate. Scanner-ele au fost introduse pentru a evita posibilele atacuri teroriste, transporturile ilegale de mărfuri interzise sau pentru multe alte situații ce ar putea pune în pericol securitatea națională.

Potrivit cercetătorilor,radiația emisă de scanner este dăunătoare. Multe persoane susțin că acestea încalcă intimitatea, deoarece se poate vedea prin hainele oamenilor. Ce este și mai grav este faptul că aceste fotografii ar fi fost păstrate de agenții TSA din America.

Iată cum arată corpul unei femei scanate și ce detalii se văd perfect:

Caută bine prin cutii! Ai aşa ceva prin casă? Acum valorează zeci de mii de dolari... Cea mai tare ILUZIE OPTICĂ! Care nuanţă de roşu este mai închisă? Două din trei persoane greşesc răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x