Antena Căutare

Calendarul Pirelli 2018 a fost lansat cu mare fast, la New York. Andreea Berecleanu a intrat şi ea în lumea lui "Alice în Ţara Minunilor"

.Tema aleasă pentru anul acesta este povestea fantastică "Alice în Ţara Minunilor". Pentru a da viaţă proiectului său, fotograful a folosit 18 personalităţi de culoare, printre care modele, actori, muzicieni şi activişti.

O lume suprarealistă, cu decoruri extravagante, simboluri romantice şi mult umor negru. Este povestea spusă în imagini de fotograful Tim Walker.

Ţinutele personajelor din noul calendar Pirelli sunt inspirate din ilustraţiile originale din cartea "Alice în Ţara Minunilor". Iar mesajul-cheie este "diversitatea".

Fotograful e cheia calendarului. Calendarul nostru le dă fotografilor libertate de exprimare a talentului şi de aceea cred că, la final, calendarul are atât de mult succes. Datorită fotografului.

Fotografiile au fost realizate într-un studio din Londra, iar cele 18 modele alese sunt exclusiv de culoare. În interpretarea contemporană a poveştii, Whoopi Goldberg devine Ducesa, Lupita Nyong'o e un hârciog, iar Djimon Hounsou e un rege impunător.

ATENȚIE! Dacă primești această alertă de la Facebook, NU DA CLICK! Îți pot lua contul... HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Una dintre ZODII va stârni invidii pe plan AMOROS: Partenerul îi va face cea mai tare surpriză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x