Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Carmen Harra, previziuni șoc pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019. Cine va fi președinte: „Va fi pe muchie de cuțit”

Carmen Harra știe cine va câștiga alegerile prezidențiale 2019. Ce șanse au Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă să câștige în al doilea tur?

Carmen Harra, previziuni pentru alegerile prezidențiale 2019

Carmen Harra a vorbit despre alegerile prezidențiale 2019. Potrivit previziunilor sale, pe cei doi candidați îi așteaptă un ultim tur plin de surprize.

„Ceva se va schimba în România... Adică, nu mă refer neapărat la preşedinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp... S-au făcut nişte erori masive şi asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece şi lucruri pozitive. Şi, după ce a cerut data de naştere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână... Ea e pe muchie de cuţit. Şansele ei de a intra (n.r. - în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019) ar fi, dar e pe muchie de cuţit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra, pentru wowbiz.ro.

Carmen Harra vede o femeie președinte în viitorul României. „Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de preşedinte, nici Gabriela Firea... Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neaşteptat.”

La ora transmiterii acestei știri, AEP a terminat de numărat voturile de la toate secțiile de votare din România, iar situația generală arată așa: Klaus Iohannis - 3.132.888 voturi - 36,65%, Viorica Dăncilă - 2.033.616 voturi - 23,79%, Dan Barna - 1.196.173 voturi - 13,99%.

În total, în România au votat 8.546.545 de persoane, în cele 18.748 de secții de votare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro