Căutare Live

Câștigătorul de "Burlăcița". care a poftit la inima Cruduței, s-a RĂSCULAT! A luat foc când a auzit că asistenta păcătoasă se iubește cu altul!

Asistenta "păcătoasă" e râvnită de mulți bărbați. iar Valentin Gane, câștigătorul ediției de la "Burlăcița". , părea că a cucerit-o pentru totdeauna. Veste proastă pentru admiratorii Cruduței pentru că vedeta este îndrăgostită lulea de Mihai, un tânăr chipeș care îi face toate poftele.

Asistenta "păcătoasă" e râvnită de mulți bărbați. iar Valentin Gane, câștigătorul ediției de la "Burlăcița". , părea că a cucerit-o pentru totdeauna. Veste proastă pentru admiratorii Cruduței pentru că vedeta este îndrăgostită lulea de Mihai, un tânăr chipeș care îi face toate poftele. Noua cucerire este din Urziceni și provine dintr-o familie foarte bogată, părinții acestuia fiind proprietarii unui lanț de magazine. Iar Gane nu a ezitat să reacționeze!


Ultima relație a Danielei Crudu a fost cu Valentin Gane, câștigătorul ediției de la "Burlăcița". Povestea de iubire dintre vedeta TV și acesta se pare că s-a terminat înainte de a fi început cu adevărat. La început lucrurile între ei păreau destul de serioase pentru că tânărul bucureștean de 33 de ani a îngenuncheat în fața suavei brunete și a cerut-o de soție. Bineînțeles, Cruduța a acceptat iar cei doi s-au logodit, după care au făcut turul televiziunilor cu frumoasa lor poveste de amor.

Relatia de iubire dintre Daniela si Valentin Gane nu a durat mult


Valentin Gane a rămas surprins de faptul că Daniela are o relație serioasă, deoarece bruneta este o fire rebelă: "Nu am mai vorbit cu Daniela de ceva timp, ultima dată știu că nu era implicată într-o relație...ea este o fire mai libertină. Nu știam că are un iubit, dacă este așa mă bucur pentru ea. Este o fata ok, să fie într-un ceas bun...Daniela o să îmi rămână draga tot timpul. Se pare că ea este predestinată să aibă relații cu barbați cu numele de Mihai. Cum nu pot sa mă botez a doua oară îi urez mult noroc în dragoste și să fie fericită", a declarat bărbatul pentru Cancan.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri