Câștigătorul de "Burlăcița". care a poftit la inima Cruduței, s-a RĂSCULAT! A luat foc când a auzit că asistenta păcătoasă se iubește cu altul!

Asistenta "păcătoasă" e râvnită de mulți bărbați. iar Valentin Gane, câștigătorul ediției de la "Burlăcița". , părea că a cucerit-o pentru totdeauna. Veste proastă pentru admiratorii Cruduței pentru că vedeta este îndrăgostită lulea de Mihai, un tânăr chipeș care îi face toate poftele.

Asistenta "păcătoasă" e râvnită de mulți bărbați. iar Valentin Gane, câștigătorul ediției de la "Burlăcița". , părea că a cucerit-o pentru totdeauna. Veste proastă pentru admiratorii Cruduței pentru că vedeta este îndrăgostită lulea de Mihai, un tânăr chipeș care îi face toate poftele. Noua cucerire este din Urziceni și provine dintr-o familie foarte bogată, părinții acestuia fiind proprietarii unui lanț de magazine. Iar Gane nu a ezitat să reacționeze!


Ultima relație a Danielei Crudu a fost cu Valentin Gane, câștigătorul ediției de la "Burlăcița". Povestea de iubire dintre vedeta TV și acesta se pare că s-a terminat înainte de a fi început cu adevărat. La început lucrurile între ei păreau destul de serioase pentru că tânărul bucureștean de 33 de ani a îngenuncheat în fața suavei brunete și a cerut-o de soție. Bineînțeles, Cruduța a acceptat iar cei doi s-au logodit, după care au făcut turul televiziunilor cu frumoasa lor poveste de amor.

Relatia de iubire dintre Daniela si Valentin Gane nu a durat mult


Valentin Gane a rămas surprins de faptul că Daniela are o relație serioasă, deoarece bruneta este o fire rebelă: "Nu am mai vorbit cu Daniela de ceva timp, ultima dată știu că nu era implicată într-o relație...ea este o fire mai libertină. Nu știam că are un iubit, dacă este așa mă bucur pentru ea. Este o fata ok, să fie într-un ceas bun...Daniela o să îmi rămână draga tot timpul. Se pare că ea este predestinată să aibă relații cu barbați cu numele de Mihai. Cum nu pot sa mă botez a doua oară îi urez mult noroc în dragoste și să fie fericită", a declarat bărbatul pentru Cancan.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri