Căutare Live

Caz miraculos! Cum a reușit să supraviețuiască un bărbat, cu o cheie înfiptă în creier: "L-ar fi putut costa viața!"

Un tânăr din India a reușit să supravieţuiască, într-un mod miraculos, cu o cheie înfiptă câţiva centimetri în creier. În vârstă de 19 ani, barbatul s-a ales cu o cheie de motocicletă în cap în urma unei altercaţii.

Un tânăr din India a reușit să supravieţuiască, într-un mod miraculos, cu o cheie înfiptă câţiva centimetri în creier. În vârstă de 19 ani, barbatul s-a ales cu o cheie de motocicletă în cap în urma unei altercaţii.

Se pare ca 3,8 centimetri din obiectul respectiv i-au pătruns în creier, conform doctorului Ashish Bhandari, administratorul Spitalului Anand Rishi, unde a fost tratat. Intervenţie chirurgicală de înlăturare a cheii a durat trei ore şi jumătate, dar s-a încheiat cu succes.

Din fericire, nu a suferit hemoragie internă, şi creierul nu a suferit răni permanente”, a precizat Bhandari, potrivit descopera.ro. „Dacă era o hemoragie internă, acest lucru l-ar fi costat viaţa”. Tânărul a fost externat din spital, la trei zile după operaţie.

”Tată, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac!” I-au pus antene în coroana celui mai înalt Iisus Hristos din lume!... O bunicuță din Siberia uimește! Patinează zilnic pe cel mai adânc lac din lume....
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri