Antena Căutare

Ce a făcut un veterinar, după ce câinele unui om a murit. Stăpânul animalului a crezut că nu vede bine

Un bărbat a rămas fără cuvinte și nu i-a venit să creadă ce a putut face medicul veterinar, după ce câinele său a murit.

Galerie
Stăpânul animalului decedat a dezvăluit ce gest a putut să facă veterinarul | sursa foto: Shutterstock

Nu este un lucru ușor să îți pierzi mult iubitul animal de companie, însă un bărbat a rămas mut de uimire și a crezut că nu vede bine atunci când a descoperit ce a făcut medicul veterinar, după moartea câinelui său.

Ce a făcut un veterinar, după ce câinele unui om a murit. Stăpânul animalului a crezut că nu vede bine. Ce s-a întâmplat

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut un bărbat, la scurt timp după moartea animalului său de companie. Atunci când patrupedul a trecut în neființă, stăpânul acestuia a primit un pachet special. Când l-a deschis, omul a crezut că nu vede bine și nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil.

Citește și: Cât poți câștiga ca bonă pentru animalele de companie ale românilor. Suma nu este de ignorat

Articolul continuă după reclamă

„Medicul veterinar mi-a trimis un breloc ce conține niște blană a regretatului meu animal, amprenta nasului său și amprenta lăbuțelor. Așa este procedura? Este un gest cu adevărat special și o să păstrez pentu totdeauna aceste obiecte, dar sunt curios dacă așa procedează toți veterinarii. Veterinarii voștri v-au trimis ceva după ce blănoșii au murit?”, a fost mesajul transmis de om prin intermediul Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și mulți au ales să povestească prin ce experiențe au trecut, la moartea animalului de companie.

Citește și: O româncă a obținut ilegal parafă de medic veterinar. Ce să faci dacă pe carnetul de sănătate al animalului tău este parafa ei

„Al meu mi-a trimis flori și o felicitare cu un mesaj de condoleanțe”, „E foarte frumos gestul, de obicei cer bani pentru asta”, „Noi nu am primit nimic”, iată doar o parte dintre reacțiile primite.

O altă întâmplare asemănătoare și la fel de emoționantă este cea în care, după eutanasierea câinelui bătrân și bolnav, stăpânii au primit de la veterinar următoarea scrisoare:

„Bună, numele meu este Helper (n.r. Ajutor). Sunt un înger. Sunt mulți îngeri în Rai și toți avem câte o sarcină. Sarcina mea este aceea de-a scrie oamenilor pentru a-i face să știe că animalele lor au ajuns în Rai. Un înger mi-a zis că sunteți îngrijorați pentru Sunny, așa că m-a rugat să vă scriu despre el. Sunny a ajuns în Rai, s-a acomodat și o duce bine. Știu că era bolnav.

A îmbătrânit și, pe măsură ce îmbătrânești, corpul nu mai este la fel de puternic ca altădată. Sunny a obosit și poate că știa că i-a venit vremea să vină aici. Și e un lucru bun, pentru că acum nu mai este nici bătrân, nici bolnav. De fapt, l-am văzut în urmă cu puțin timp și alerga și era fericit alături de alți câini. Lui Sunny îi e dor de voi și speră că o să înțelegeți că a trebuit să meargă în Rai. Într-o zi, Sunny o să fie acolo Sus, să vă întâmpine și să vă revedeți. Până atunci, noi îngerii o să îl ținem ocupat și fericit. Aici nu avem timp, așa cum aveți voi. Niciodată nu se face întuneric. E doar o mare zi. Și toată lumea este prietenoasă, așa că nu vă faceți griji. Sunny nu se va simți niciodată singur. Într-o zi, când vă veți revedea, o să fie ca și când nu v-ați despărțit niciodată. Nu fiți triști. Sunny e foarte bine. E fericit și vă trimite multă dragoste”, a fost scrisoarea trimită de veterinar familiei, arată cei de la mirror.co.uk.

O femeie făcea curat în baie atunci când a făcut o descoperire de-a dreptul înfricoșătoare. Peste ce a putut să dea... O tânără a trecut pe la porțile de control din aeroport, dar angajații au oprit-o! Ce au descoperit în capul tinerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x