Antena Căutare

Ce este bluza cu mușchi din silicon. Noua modalitate prin care bărbații păcălesc femeile

O nouă modă i-a făcut pe bărbați să fie și mai inventivi atunci când vine vorba de felul în care arată, iar fraudele în mediul online nu au întârziat să apară.

bluza cu muschi Galerie
Orice bărbat își dorește să arate perfect, să aibă un trup sculptat la sală, cu abdomenul perfect lucrat, dar nu toți au timpul sau resursele necesare să facă acest lucru. | Profimedia

Orice bărbat își dorește să arate perfect, să aibă un trup sculptat la sală, cu abdomenul perfect lucrat, dar nu toți au timpul sau resursele necesare să facă acest lucru.

Tocmai de aceea, mulți dintre ei s-au simțit extrem de norocoși, aflând cum ar putea să păcălească mai nou femeile atunci când își doresc să impresioneze încă de la prima întâlnire. Așadar, bărbați pot purta acum bluze cu mușchi falși, care redau exact proporțiile unui corp bine lucrat la sală.

Acest tip de echipament le-ar putea păcăli pe femei foarte ușor, devenind prada sigură a bărbaților leneși care nu au mai făcut de mult timp sport, dar care vor să demonstreze că au mușchi.

Bluza cu mușchi falși le oferă oportunitatea celor care s-au mai îngrășat în pandemie sau care nu simt că mai sunt în formă să arate perfect.

Citește și: A făcut o avere dintr-o minciună ce ar putea îmbolnăvi mii de oameni! Crema anti-5G - cancer la cutie!

Bărbații care și-au dorit să fie din nou în cea mai bună formă au ales o astfel de bluză care îi face să pară sexy. Problema ar apărea abia atunci când prietena lor ar încerca să pună mână pe ei. Bluza cu mușchi și abdomen lucrat este creată de Smitizen și se numește “Upper Muscle Body Suit with Arms” și costă 327 dolari.

De asemenea, există și o variantă de astfel de bluză cu mușchi din silicon care permite pielii să respire și nu îi face pe bărbați să transpire. Această bluză este disponibilă pentru prețul de 568 dolari. Bluzele cu mușchi, din silicon, pot fi comandate online și în doar câteva zile corpul unui bărbat poate suferi transformări incredibile.

Care e, de fapt, scopul acestei bluze cu mușchi din silicon

Acest tip de costum a fost special conceput pentru a-I ajuta pe actori să obțină corpul ideal pentru anumite cadre la filmări. De asemenea, costumul din silicon este folosit adesea și de cei pasionați de cosplay-uri, care se deghizează adesea în personajele lor favorite și participă la anumite competiții unde obțin premii pentru cel mai bun cosplay.

Citește și: Facebook Messenger îşi va avertiza utilizatorii în legătură cu tentativele de înşelătorie şi alte mesaje cu potenţial periculos

De la acest scop, se pare că situația a escaladat și mulți bărbați și-au comandat această bluză cu mușchi pentru a impresiona doamnele și domnișoarele din viețile lor. Chiar dacă ei știu că păcăleala nu poate ține prea mult, bărbații aleg să se folosească de acest truc pentru a face o primă impresie bună, dar și pentru a agăța mai ușor femeile. Trucul ține maim ult pentru câteva poze, pe care adesea mulți le postează pe rețelele de socializare.

Claire Burt s-a luptat cu kilogramele în plus, iar ambiția a ajutat-o să se transforme într-o altă persoană. Cum arată a... Ea e modelul care este „prea sexy” ca să poată pune poze pe internet! Cum arată Whitney Paige Venable...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x