Antena Căutare

A făcut o avere dintr-o minciună ce ar putea îmbolnăvi mii de oameni! Crema anti-5G - cancer la cutie!

A făcut o avere cu o escrocherie ce ar putea îmbolnăvi mii de oameni. O cremă minune, ce ar fi trebuit să te apere împotriva radiațiilor 5G, învinuite, la un moment dat, și de răspândirea noului coronavirus, a ajuns să fie vândută cu aproape 400 de lei cutia. Adevăratele ingrediente au fost descoperite: „Dacă ceva ne poate îmbolnăvi de cancer, este crema asta!”

A făcut o avere dintr-o minciună ce ar putea îmbolnăvi mii de oameni! Crema anti-5G - cancer la cutie!
A făcut o avere dintr-o minciună ce ar putea îmbolnăvi mii de oameni! Crema anti-5G - cancer la cutie!

Curentul anti 5G câștigă adepți în întreaga lume: de la postări scandaloase pe internet, în care radiațiile sunt învinuite pentru răspândirea pandemiei de coronavirus, până la acte de vandalism.

Reţelele 5G au fost vandalizate ca urmare a teoriilor conspiraționiste conform cărora există o corelaţie între lansarea acestora şi coronavirus. Mai mult decât atât, au fost lansate speculaţii false legate de un control mondial al Chinei prin intermediul undelor.

Pe fondul incertitudinii și, până la urmă, a disperării oamenilor, un american și-a dat seama că este momentul unei escrocherii ce i-ar putea aduce câștiguri uriașe. Așa a ș fost.

Citește și:

Veste excelentă! A apărut testul ce îți spune dacă ai fost infectat cu noul coronavirus: „Garantat, 100%! Nu există rezultate false!”

Cât costa crema anti-5G?

Bărbatul și-a deschis un magazin online prin care vindea un singur produs: crema anti-5G.

Din luna ianuarie și până a fost închis de autorități, pe 15 aprilie, site-ul i-a adus peste 500.000 de dolari.

Vânzătorul își promova crema anti-5G pe grupurile de Facebook dedicate acestui subiect. Dacă, la început, prețul unei cutii de cremă era de 20 de dolari, spre final, produsul era pus la vânzare, pe eBay, și cu 80 de dolari.

Citește și:

Un cartier întreg, în carantină! Cum a reușit un buzoian să bage în izolare peste 2.000 de oameni: „Este prima oară, de la începutul pandemiei, când s-a întâmplat așa ceva”

Anchetatorii au fost șocați de ușurința cu care mii de oameni s-au lăsat păcăliți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Turnuri 5G, vandalizate

Numeroase turnuri de telecomunicaţii din Olanda au fost avariate în ultimele zile în urma unor acte de sabotaj comise de militanţi care se opun instalării tehnologiei 5G, afirmă surse citate de cotidianul De Telegraaf şi de agenţia de presă Reuters.

Militanţi anti-5G au distrus turnuri de telecomunicaţii, unele prin incendiere.

Citește și:

„Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

Multe organizaţii din Olanda se opun tehnologiei 5G, exprimând preocupări privind efectele undelor electromagnetice asupra sănătăţii.

În ultima perioadă, incidente similare au avut loc şi în Marea Britanie. Membri ai Guvernului de la Londra au catalogat drept „ştiri false” periculoase teoriile conform cărora sistemele de telecomunicaţii 5G ar avea legătură cu răspândirea coronavirusului.

Benedict al XVI-lea se plânge de faptul că se vrea să fie redus la tăcere şi atacă din nou căsătoria între persoane de a... MAE: 28 de cetăţeni români, angajaţi ai unei companii de prelucrare a cărnii din Olanda, confirmaţi cu coronavirus/ Româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x