Antena Căutare

Ce i-a cerut Kim Kardashian soţului ei, Kanye West. Toată lumea a rămas cu gura căscată!

Viitorul cuplului format din Kanye West și Kim Kardashian nu a fost niciodată mai sumbru. Sătulă de scandalurile repetate provocate de soțul ei, Kim Kardashian i-ar fi dat cântărețului un ultimatum.

Ce i-a cerut Kim Kardashian soţului ei, Kanye West. Toată lumea a rămas cu gura căscată!
Kim

Viitorul cuplului format din Kanye West și Kim Kardashian nu a fost niciodată mai sumbru. Sătulă de scandalurile repetate provocate de soțul ei, Kim Kardashian i-ar fi dat cântărețului un ultimatum: rapperul trebuie să urmeze o terapie dacă vrea să să evite divorțul, scrie sâmbătă directmatin.fr.

În afară de disputele pe Twitter cu fosta iubită, Amber Rose, și declarațiile cel puțin neprietenoase la adresa lui Taylor Swift, cântărețul l-a rugat pe Mark Zuckerberg să îl ajute să își plătească datoriile, care s-ar ridica la 53 de milioane de dolari.

Însă lovitura de grație pentru Kim Kardashian a fost difuzarea unei înregistrări audio în care se poate auzi explozia de furie a lui Kanye West în culisele emisiunii Saturday Night Live. Temându-se de efectele asupra propriei sale imagini, starleta americană s-ar gândi la divorț, dar vrea să îi mai dea soțului o șansă: fie acceptă să urmeze o terapie pentru a-și salva cuplul, fie ea își face valiza. "Kim este foarte îngrijorată și frustrată. Ea și Kanye au serioase probleme care cresc mereu. Kim i-a cerut să se supună unei terapii", a declarat în US Weekly o sursă apropiată de cei doi.

Potrivit aceleiași surse, Kanye West nu ar fi "acceptat încă". Mingea este acum în terenul lui, încheie directmatin.fr.

Încercați să fiți calmi și rezervați! Berbecii ar putea avea probleme cu banii! Horoscopul zilei de luni, 29 februarie... S-a spălat pe faţă cu apă caldă şi fulgi de ovăz timp de o săptămână. Cosmeticienii au rămas mască!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x