Antena Căutare

Ce se întâmplă când moare regina Elisabeta a Marii Britanii! Ce este operațiunea „London Bridge”

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește în 2019 venerabila vârsta de 94 de ani. Te-ai întrebat vreodată ce se va întâmpla atuncin când aceasta va muri?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește în 2019 venerabila vârsta de 94 de ani. Te-ai întrebat vreodată ce se va întâmpla atuncin când aceasta va muri?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a reușit să doboare un record de domnie, fiind singurul monarh care a ajuns să celebreze 65 de ani de când se află pe tron.

Totuși, ce se va întâmpla atunci când regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va muri? Va începe operațunea „London Bridge” (în traducere, „podul Londrei) și toți cei de la Palatul Buckingham vor aplica sarcinile pe care le-au primit. Este vorba despre o serie de protocoale, multe dintre ele secrete.

Articolul continuă după reclamă

Poate suna bizar, dar chiar regina s-a implicat în organizarea funeraliilor sale și a aprobat fiecare detaliu ce se va întâmpla. Va fi cel mai perturbator eveniment din ultimii 70 de ani, în Marea Britanie, deci nimic nu este lăsat la voia sorții. O să fie 12 zile de doliu, iar Marea Britanie va fi afectată inclusiv economic, căci specialiștii estimează pierderi de miliarde de lire sterline, din cauza că băncile și bursele se vor închide.

Ce se întâmplă când moare regina Elisabeta a Marii Britanii! Ce este operațiunea „London Bridge”

Membrii familiei se vor reuni pentru a-și lua rămas bun de la regina Elisabeta a II-a. Poporul nu va afla imediat, iar la Palatul Buckingham se va transmite această veste codat. Un exemplu folosit în trecut este fraza „London Bridge is down” (în traducere, „a căzut podul Londrei”).

Cei de la Palat vor da mesaje oficiale, iar presa va prelua imediat informațiile. În Marea Britanie se vor auzi clopotele și toate steagurile vor fi coborâte. Va suna celebrul clopot de la Westminster Abbey, folosit mai ales pentru astfel de evenimente nu tocmai fericite.

Parlamentul se va reuni pentru a jura credință succesorului. Urmează turneul făcut de către cel care va urca pe tron și desigur, înmormântarea, unde vor veni capete încoronate din toată lumea, inclusiv reprezentanți ai Casei Regale din țara noastră.

Ce se întâmplă când moare regina Elisabeta a Marii Britanii! Ce este operațiunea „London Bridge”

Dacă prințul Charles urcă pe tron, atunci fiul său cel mare, William, va deveni în mod automat Prinț de Wales (titulatură purtată de către cel care se află cel mai aproape de cel de pe tron).

Dacă Charles urcă pe tron, atunci el nu va deveni automat „regele Charles”, ci va avea dreptul să își aleagă ce nume va purta, în noua sa calitate de conducător.

Deisgur, protocoalele ce se vor impune depinde de locul, momentul și modul în care va muri regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Dar cu siguranță televiziunile britanice își vor întrerupe orice program pentru a da vestea.

A umblat cu sute de bărbați și femei, a răsturnat politica și a mâncat cu Satana la masă. Povești din viața Mariei Antoa... Mirele și mireasa au primit o veste cumplită, imediat după ce au pus mâna pe certificatul de căsătorie: „Am fost sabotaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x