Antena Căutare

Ce se întâmplă cu trupul unei persoane, dacă a decedat în timpul călătoriei cu avionul. Un pilot a dezvăluit totul

Un pilot a explicat recent ce se întâmplă dacă o persoană a decedat în timpul unei curse cu avionul. Dezvăluirile acestuia au stârnit un val puternic de reacții.

pasageri aflati in avion Galerie
Un pilot a explicat ce se întâmplă dacă un pasager moare în timpul călătoriei cu avionul | sursa foto: Shutterstock

Este cunoscut faptul că orice companie aeriană are un anumit protocol în ceea ce privește cursele. Un pilot a stârnit recent un val puternic de reacții atunci când a explicat ce se întâmplă dacă un pasager moare în timpul unei călătorii cu avionul.

Ce se întâmplă cu trupul unei persoane, dacă a decedat în timpul călătoriei cu avionul. Un pilot a dezvăluit detaliul știut doar de însoțitorii de bord

Decesul unei persoane reprezintă un moment trist și dureros, indiferent dacă este vorba despre cauze naturale sau despre motive medicale. Totuși, sunt și situații când decesul unui om poate interveni în timpul unei călătorii cu avionul. Dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu trupul unei persoane dacă aceasta a decedat în avion, răspunsul a fost dat chiar de către un pilot.

Potrivit acestuia, există anumite reguli ce trebuie aplicate de însoțitorii de bord într-o astfel de situație.

Citește și: O stewardesă din România i-a cucerit pe arabi cu frumusețea ei. Mulți spun că e sosia Angelinei Jolie. Cum arată

„Însoțitorii de bord trebuie să ia trupul neînsuflețit și să îl ducă într-un loc separat, precum o cabină de odihnă sau poate pe un rând de locuri libere din avion, separat de ceilalți călători. Dacă nicio variantă nu este posibilă, atunci însoțitorii de bord trebuie să acopere pasagerul decedat cu o pătură. Cursa nu se oprește, ci ne continuăm zborul până la destinație”, a fost explicația dată de pilot în cadrul unui interviu, arată cei de la mirror.co.uk.

Sheen Marie, însoțitoare de zbor, a dezvăluit în cadrul unui clip video publicat pe TikTok următoarele: „Dacă un pacient face infarct și moare noi, ca însoțitori de zbor, nu putem face nimic. Nu putem face manevre de resuscitare, doar trebuie să așteptăm până ajungem la destinație. Lăsăm corpul așa, în locul în care e, până va fi preluat”.

Citește și: Soția gravidă a unui celebru sportiv, obligată să curețe mizeria făcută în avion de cei 2 copii: „A trebuit să stea în genunchi”

În plus, aceasta a confirmat cele menționate de pilot și a confirmat faptul că, dacă spațiul permite, trupul neînsuflețit va fi mutat pe alte scaune libere și acoperit cu o pătură.

„În trusa medicală avem și un sac special pentru așa ceva și, dacă e posibil, încercăm să îl folosim. Nu îl închidem, ci îl lăsăm deschis, căci doar un medic are voie să facă asta”, a mai spus însoțitoarea de bord.

Dezvălurile acestea despre ce se întâmplă cu trupul unei persoane, dacă a decedat în avion, au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții.

Cine sunt și cum arată gemenele „Barbie”. Două surori au investit sume colosale pentru a se transforma radical... Inteligența artificială permite oamenilor să stea de vorbă cu “Iisus” sau alte figuri biblice, inclusiv “Fecioara Maria”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x