Antena Căutare

Soția gravidă a unui celebru sportiv, obligată să curețe mizeria făcută în avion de cei 2 copii: „A trebuit să stea în genunchi”

O femeie însărcinată în 22 de săptămâni a fost pusă de o stewardesă să strângă mizeria făcută în avion de cei doi copii ai săi. Întâmplarea a stârnit un val puternic de reacții în mediul online.

colaj foto cu o fetita care se uita pe tableta in avion, poza cu fetita mancand popcorn si poza cu un scaun de avion Galerie
Femeia însărcinată a fost pusă să strângă mizeria din avion | sursa foto: Profimedia

O femeie însărcinată a fost pusă să strângă mizeria făcută de cei doi copii ai săi, în timpul unui zbor cu avionul. Ulterior s-a descoperit faptul că este vorba chiar de soția unui celebru sportiv. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții.

O femeie însărcinată a fost obligată în avion să strângă de pe jos murdăria făcută de cei doi copii ai săi. Ce s-a întâmplat

O femeie gravidă în 22 de săptămâni a fost pusă de către o însoțitoare de bord să strângă mizeria făcută de copii pe jos, în timpul unui zbor cu avionul.

Cel care a dezvăluit întreaga întâmplare a fost chiar soțul femeii, despre care ulterior s-a aflat că este chiar un sportiv celebru, pe nume Anthony Bass. Bărbatul este un cunoscut jucător de baseball al echipei Toronto Blue Jays din Canada.

Citește și: I-a oferit femeii care stătea lângă el în avion o sumă imensă de bani pentru a face un lucru ieșit din comun. Cum a reacționat ea

Familia acestuia călătorea cu o celebră companie aeriană americană atunci când o însoțitoare de bord a observat că sub scaunele uneia dintre pasagere sunt floricele de porumb. Mizeria a fost făcută atunci când una dintre fiicele femeii, în vârstă de 5 ani, a vărsat punga de popcorn pe jos. Mama se afla atunci în avion și cu fetița cea mică, de doar 2 ani.

Fără să stea pe gânduri, stewardesa care a descoperit totul a pus-o pe femeie să strângă mizeria, fără să îi pese că aceasta este gravidă în 22 de săptămâni și că, pentru a putea strânge floricelele de pe podeaua avionului, pasagera a trebuit să stea în genunchi și în mâini.

Citește și: Șase pasageri ai unui avion, rugați să coboare în schimbul unei recompense. De ce a avut echipajul de la bord această cerință

„Însoțitoarea de bord tocmai ce a pus-o pe soția mea însărcinată în 22 de săptămâni, care călătorea cu cei doi copii ai noștri de 5 și de 2 ani, să stea în mâini și în genunchi ca să strângă popcornul vărsat pe jos de fiica mea. Vorbiți serios?!”, a scris celebrul sportive pe Twitter, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Nu a durat mult și, câteva minute mai târziu, un reprezentant al respectivei companii aeriene a transmis un mesaj: „Bună, Anthony. Îți înțelegem nemulțumirea și dorim să verificăm despre ce este vorba. Atunci când vei avea timp, te rugăm să ne transmiți datele soției și alte informații folositoare nouă cu privire la interacțiunea cu respectivul angajat”.

Totuși, deși au fost și voci care au condamnat gestul făcut de însoțitoarea de bord, foarte multe persoane din întreaga lume i-au luat apărarea și au spus că părinții sunt datori să strângă mizeria făcută de copiii lor, indiferent de situație. Întâmplarea a devenit virală și a răcut rapid înconjurul lumii.

Femeia care trăiește ca o adevărată sirenă. Poartă coadă peste tot, respiră sub apă și ademenește bărbații cu vocea ei e... Ce este și la ce folosește bucata de material din caserolele de carne, de fapt. Detaliul pe care nu mulți îl știu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x