Antena Căutare

Cea mai valoroasă gaură din lume. 13 miliarde de lire se află în acest crater. Folosindu-se de el, Rusia a devenit o putere globală

Mina Mir este situată în estul Siberiei și este atât de mare încât creează un vortex puternic. Are o adâncime de 524,8 metri şi un diametru de 1.609 m. Din acest motiv, oraşul alăturat, Mirny, pare lovit de un meteorit.

Mina Mir este situată în estul Siberiei și este atât de mare încât creează un vortex puternic. Are o adâncime de 524,8 metri şi un diametru de 1.609 m. Din acest motiv, oraşul alăturat, Mirny, pare lovit de un meteorit.

Mina a început să fie exploatată din nou în 2004, fiind extrase şase milioane de carate de diamente brute, în 2014. Cele mai mari diamante au fost de mărimea unei mingii de golf de 130,85 de carate, diamantul Olankho care valorează 250.000 de lire

Valoarea totală a minei se bazează pe adăugarea valorii diamantelor care au fost extrase şi a celor care încă se află în mină, scrie descopar.ro.

Niciun avion nu are voie să zboare deasupra craterului valoros, după ce mai multe elicoptere au fost absorbite, însă nu a fost raportată nici o prăbuşire.

După ce Rusia a ieşit devastată din al-Doilea Război Mondial, Iosif Stalin a utilizat bogăţiile minei pentru a reconstrui oraşele ruseşti şi pentru a face din Rusia o putere globală, rivala Statelor Unite ale Americii.

Hobiții chiar există! Locul unde oamenii trăiesc sub pământ de sute de ani: „Vara e foarte cald, și aici suntem protejaț... Actorii Will Smith și Christian Slater, mesaj video emoționant pentru Nadia Comăneci: "A fost una dintre primele me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x