Antena Căutare

Cel mai mic bebeluș, de 258 de grame, a supraviețuit miraculos și a fost externat după un an de la naștere

A venit pe lume la șase luni, câtărea doar 258 de grame și 22 de centimetri lungime. Cât o palmă! Medicii nu i-au nicio șansă la viață. Bebe a decis, însă, să-i uimească pe doctori, pe părinți, dar și o lume întreagă. După un an petrecut în spital a mers acasă, sănătos. 

A venit pe lume la șase luni, câtărea doar 258 de grame și 22 de centimetri lungime. Cât o palmă! Medicii nu i-au nicio șansă la viață. Bebe a decis, însă, să-i uimească pe doctori, pe părinți, dar și o lume întreagă. După un an petrecut în spital a mers acasă, sănătos.

"Cel mai mic nou-născut de sex masculin", titra presa din toată lumea în 2018, atunci când într-o maternitate din Japonia se năștea Ryusuke Sekiya. Medicii care i-au făcut mamei cezariană i-au spus clar: nu va supraviețui, e mult prea mic și prea puțin dezvoltat.

Cântărea cât un măr şi avea o lungime de 22 de centimetri.După luni bune petrecute în spital, fotografia cu micuțul a făcut înconjurul internetului.

Cel mai mic bebeluș, de 258 de grame, a supraviețuit miraculos și a fost externat după un an de la naștere

Acum are trei kilograme și este un copil sănătos pe care părinții l-au luat, în sfârșit, acasă.

Florii 2019. Spune-mi ce nume de floare ai, ca să-ți spun ce semnificație are!... El e Flavius și a învățat pe câmp, în timp ce stătea cu vitele la păscut. A fost admis la Academia Forțelor Aeriene cu n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x