Antena Căutare

Cele mai scumpe proprietăți din lume! Cum arată o locuință de aproape 12 MILIOANE de DOLARI

În timp ce mulţi dintre noi îşi pot lua un apartament doar cu un credit de la bancă, alţii au atât de mulţi bani încât îşi pot cumpăra orice fel de locuinţă! Totuşi, există case accesibile numai celor care au figurează în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei.

În timp ce mulţi dintre noi îşi pot lua un apartament doar cu un credit de la bancă, alţii au atât de mulţi bani încât îşi pot cumpăra orice fel de locuinţă! Totuşi, există case accesibile numai celor care au figurează în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei. Iar casele de licitaţii şi-au format divizii de imobiliare special pentru a le putea satisface pretenţiile.

O locuinţă contemporană amplasată pe coasta sudică a statului Carolina de Nord. Vila oferă o privelişte spectaculoasă asupra Oceanului Atlanic. Şi este alegera perfectă pentru familiile care iubesc intimitatea şi eleganţa. Iar preţul de pornire este de: 2.975.000 dolari. Unul pe măsură având în vedere că locuinţa are o piscină impresionantă şi a servit drept platou de filmare pentru mai multe seriale americane.

La fel de impresionantă este şi această vilă din Miami Beach. Locuinţa are o suprafaţă de opt mii de metri pătraţi şi dispune de o piscină superbă. În interior, noii proprietari vor beneficia de șapte dormitoare elegante, opt toalete, dar şi grădini interioare spectaculoase. Iar preţul de pornire este de 11.900.000 de dolari.

Ridicată pe un celebru lanţ muntos din statul Colorado, acestă vilă pare desprinsă din filmele ştiinţifico-fantastice. Amplasată pe o suprafaţă de peste patru mii de metri pătraţi, locuinţa îmbină eleganţa cu urbanismul. Are cinci dormitoare, cinci toalete şi dispune de un spa impresionant amplasat pe unul dintre balcoane. Preţul de pornire este de 4.495.000 de dolari.

O capodoperă arhitecturală din New Jersey, care a fost ridicată în nu mai puţin de 10 ani. Conacul colonial se întinde pe o suprafaţă de 21 de mii de metri pătraţi, iar în interior se găsesc camere de oaspeţi de dimnesiuni impresionante. Mai mult, mobilierul de lux, pare desprins din basmele cu prinţese. Locuinţa are șapte dormitoare, opt băi şi trei bucătării. Preţul de pornire este de 5.990.000 de dolari.

Cum ar putea fi combătută obezitatea în rândul copiilor! Jamie Olivier vrea ca adolescenții sub 16 ani să nu mai poată s... Previziune CUTREMURĂTOARE a Mariei Ghiorghiu în ACEASTĂ DIMINEAȚĂ: „E un coșmar... ARDE TOT”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x