Cercetatorii socheaza: "Am putea trai intr-o gaura neagra"

Din pacate, este foarte plauzibil ca extraterestrii sa ne-o fi luat-o inainte si sa se fi mutat deja acolo.

Desi gaura neagra era privita ca unele dintre cele mai distructive forte din univers, in interiorul lor ar putea fi posibila viata. Aceasta este teoria cercetatorului rus Vyacheslav Dokuchaev.

El a descoperit ca exista zone in gaurile negre in care protonii pot ramane pe orbita invingand forta distructiva din interior. Intr-o lucrare publicata recent, Dokuchaev a extrapolat si a sustinut ca daca exista orbita pentru protoni, de ce nu ar putea exista orbita pentru obiecte mult mai mari, cum ar fi planetele.

Cercetatorul rus crede ca civilizatiile care ar trai in interiorul gaurilor negre ar fi mult mai dezvoltate decat specia umana si ca un om mutat acolo s-ar transforma radical.

Foto: dailymail.co.uk

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri