Antena Căutare

CIMITIRUL unde morții prind VIAȚĂ! Acesta este cel mai STRANIU loc de pe PÂMĂNT!

Cimitirele se remarcă de obicei prin liniște. Există totuși unul care sfidează moartea, fiind cunoscut și ca „orașul unde morții sunt vii”.

Cimitirele se remarcă de obicei prin liniște. Există totuși unul care sfidează moartea, fiind cunoscut și ca „orașul unde morții sunt vii”.

Cimitirul public din Manila are o impresionantă suprafață de 54 de hectare. Aici, liniștea nu există, căci locul este plin de viață. Din cauza sărăciei din Filipine, tot mai mulți locuitori din capitala acestei țări aleg să își construiască un cămin în acest cimitir.

Familiile își improvizează tot felul de case chiar pe morminte, iar locul destinat celor trecuți în neființă este, de fapt, plin de viață. Forfota din jur atrage privirile oricărui străin. Pe diferitele alei oamenii gătesc la foc sau își supraveghează animalele domestice. Copiii aleargă și se joacă printre morminte, fără ca spaima să îi rețină.

Totul seamănă izbitor de mult cu un cartier oarecare, nu cu un loc de veci. Printre cavouri găsești magazine sau baruri, iar atmosfera te duce departe de ideea de moarte.

1, 2, 3, mobilizare de forţă!!! Florin Neby, antrenament de senzaţie în ritm alert!... VIAȚA la 425 de METRI ÎNĂLȚIME! Apartamentul care ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x